Eladó ház Romonya 200 nm
Eladó ház Romonya 200 nm
Eladó ház Romonya 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939088
Frissítve: 3 hónapja

Romonya eladó családi ház 3+2 fél szobás: 249 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
254,2 millió Ft
1 271 141 Ft/m²
650 131 EUR
3 251 EUR/m²
200 m²
Alapterület
1350 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma
Eladásra kínálom a Pécstől 5km-re lévő Romonyán a Barackos lakóparkban 2008-ban épült kétszintes családi luxusotthont. A mintegy 1350nm-es telken fekvő két szintes házban az alsó szinten található a 2 állásos garázs, mely jelenleg 1 autónak + mosókonyhának ad helyet, közlekedő, wc, lépcsőtér, csodálatos igazi mediterrán élményt nyújtó télikert , amerikai konyhás nappali étkezővel, tágas gardrób, ahol helyet kapott egy dolgozó asztal is. Mellette egy hálófülke és fürdőszoba. A felső szinten 2 szoba, gardrób, fürdőszoba infra szaunával és egy nagy méretű szoba 20nm-es fedett terasszal. Az otthon melegéről gázcirkó kazán , elektromos kandalló ,valamint hűtő -fűtő klíma gondoskodik. A ház alsó szintje 2022-ben teljesen fel lett újítva. Az ablakokon szúnyogháló és redőny található a nagy méretű üvegfalakon elektromosan működtethető zsaluzia a kisebb üveg ajtókon szintén elektromosan működő redőny van. Okos otthon működteti a fűtési rendszert, világítást, medence vízforgatóját. Szinte minden elektromos berendezés wifi-ről applikációval távolról is működtethető. Az utcafrontról két kapun is be lehet jutni az ingatlanba, mindkét kapu elektromos, a házat riasztó rendszer védi és két külső kamera. Az udvarban öntöző rendszer lett kiépítve és robot fűnyíró gondoskodik a szép zöld gyepről. Továbbá medence, kinti konyha, grillterasz ,3 fedett terasz, kerti tó, műhely ,tároló és csodás örök panorámás kilátás mellett található gyümölcsfás rész, melyben 13 gyümölcsfa van , barack, alma, szilva, füge, körte, megy, cseresznye. Ezen kívül egy emelt ágyás gondoskodik a szezonális zöldségekről. A kert szépen parkosított, tele virágokkal. Minimális rezsiről a 12kw-os napelem rendszer gondoskodik. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és megmutatom az ingatlant, de csak komoly érdeklődők jelentkezését várom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Erkély:
20 m²
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
25 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
belsőkert
medence
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 989 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 989 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY