Eladó ház Romhány 82 nm
Eladó ház Romhány 82 nm
Eladó ház Romhány 82 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7424314
Referenciaszám: HZ078556
Frissítve: 1 éve

Romhány eladó családi ház 3 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
328 049 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 071 Ft
Második évtől
106 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Romhány csendes, nyugodt részén egy 1 300 nm-es telken található 82 nm-es azonnal költözhető családi házat. Az ingatlanba belépve egy előtérbe lépünk, ahonnan nyílik a többi helyisége a háznak, a 3 szoba, fürdőszoba WC-vel, konyha és étkező, kamra és egy különálló WC. A ház alatt található egy cc. 20 nm pince, mely teljesen száraz, tökéletesen alkalmas tárolásra. Víz, villany, csatorna bekötve, gáz az utcában található. Az otthon melegét jelenleg cserépkályha biztosítja, a kéménye az elmúlt években átrakásra került, így az teljes biztonsággal használható. A villamoshálózat 10 éve teljes körűen át lett húzva, valamint az elmúlt években a fürdőszoba is fel lett újítva (új csövek, új burkolatok kerültek be), illetve a tavalyi évben a villanybojler is cserélve lett. A telek méretéből adódóan számos lehetőség rejlik benne. Találunk rajta egy ásott kutat és további melléképületeket, állattartásra alkalmas ólakat és tárolókat. Romhány Rétságtól 10 km, Balassagyarmattól 20 km, míg Budapesttől 70 km távolságra található. A település kiválóan felszerelt, minden megtalálható ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, zöldséges, szépségszalon, orvosi rendelő, posta. Romhány község Nógrád megye nyugati felében a Cserhát dombjai között található. A környék számos kirándulási, kikapcsolódási lehetőséget biztosít az egész család számára. Az ingatlan megvásárlását ajánlom fiatal párok, több gyermeket nevelő családoknak, illetve mindazoknak akik kedvelik a természetet, a csendet és a nyugalmat. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressenek bizalommal további információkért.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Balassagyarmat Duna House - Balassagyarmat Az iroda összes hirdetése
+36 35 710 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Balassagyarmat Duna House - Balassagyarmat Az iroda összes hirdetése
+36 35 710 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY