Eladó ház Révfülöp 95 nm
Eladó ház Révfülöp 95 nm
Eladó ház Révfülöp 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047153
Referenciaszám: H482699
Frissítve: 17 napja

Révfülöp eladó családi ház 2 szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
1 683 158 Ft/m²
95 m²
Alapterület
646 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 071 Ft
Második évtől
633 320 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Révfülöp központjához közel, a Balatontól mindössze 300 méterre, a Fülöp-hegy alatti domb tetején találja ezt a csodás kis paradicsomi ingatlant. A ház besorolása szerint lakóház, amely mindössze 5 éve épült meg és összesen 95 nm hasznos térrel rendelkezik. Tulajdonosa építész, aki maga tervezte a házat és felügyelte, hogy minden részlete mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan legyen. Tájolása DNY-i, így a napfény körbejárja, de a társasági terek csak a késő délutáni napfényt kapják, így a teraszon ülve a naplementékben úgy gyönyörködhetünk, hogy a tűző nap már nem zavar. Az automata tolókapun keresztül az előkertbe két autó tud beállni, mellette egy fedett 15 m2 –es tároló épület lett elhelyezve, ahol a sport és nyaraló eszközök tárolhatók, és amely akár garázsnak is átépíthető. A nappali + 2 hálószobás lakás alaprajza letisztult, jól átgondolt, tökéletesen megfelel akár egy 4 fős család számára is és akár egész éves tartózkodásra! Az épületbe a fedett elő teraszon keresztül lépünk be, amely védi és kiemeli a bejáratot. A nappali tere úgy lett méretezve, hogy rossz időben, vagy szezonon kívül is otthonosan érezzük magunkat, nagy alapterület és dupla belmagasság fokozza a térérzetet, a tekintetet pedig a fedett teraszra és a medence felé vezeti. (A terasz elő van készítve a beépítésre, a padlófűtés is el van benne helyezve!) A kényelmes nappalival egy térben a konyha és az étkező is helyet kapott, a meleg hangulatot télvíz idején pedig a nagy üvegfelülettel rendelkező zárt kandalló szolgáltatja. A központi, társasági tértől elszeparáltan kapott helyet a két háló és a két fürdő, hogy az egyidejűség minimalizálva, az intimitás pedig maximálva legyen. • Az épületet padlófűtés temperálja, amely mellett hűtő – fűtő klíma is helyett kapott, ez által alacsony energiafogyasztás biztosított. • napelemes rendszer elhelyezése elő lett készítve • kiváló hő- és hangszigeteléssel bíró, 3 rétegű üvegszerkezetes nyílászárók kerültek beépítésre, minden ablakon redőnnyel és szúnyoghálóval. Napestig lehetne sorolni az extrákat, de jobban jár, ha személyesen tekinti meg! Kérem, ez ügyben keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Terasz:
24,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csesznák Veronika Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY