Eladó ház Rétság, Rózsavölgy utca 153 nm
Eladó ház Rétság, Rózsavölgy utca 153 nm
Eladó ház Rétság, Rózsavölgy utca 153 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7772077
Feltöltve: 10 hónapja

Rétság eladó családi ház 6 szobás: 52,5 millió Ft

52,5 millió Ft
343 137 Ft/m²
153 m²
Alapterület
937 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 152 368 Ft
Második évtől
207 938 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rétság rendezett, csendes kertvárosi részén eladó két szintes családi ház, fűtött garázzsal, nagy méretű sok-sok zölddel körülölelt telken. A jól átgondolt, remek elosztású, igazi otthonérzést biztosító családi ház két szinten helyezkedik el. A lakószint hasznos alapterülete 102 négyzetméter, elrendezését tekintve található benne három szoba, melyek nagy nyílászáróiknak köszönhetően a nap minden szakában kellemesen világosak, gardrób, konyha étkezővel és spájzzal, előszoba, egy kényelmes közlekedő, fürdőszoba és külön mellékhelyiség. A szuterén szint fűtött, itt is a kényelem került előtérbe, kialakításra került egy mosókonyha, mellékhelyiséggel, három tároló helyiség, és itt kapott helyet a két gépkocsi férőhelyes garázs is. A tárolók számos célra használhatóak, van közöttük egy ablakkal rendelkező, ahol irodát, vagy dolgozószobát is ki lehet alakítani. A teljes szint hasznos alapterülete 103 négyzetméter. A ház téglaépítésű, beton födémmel rendelkezik, ezáltal a tetőtér beépíthető. Fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a hőleadók radiátorok, de egy hangulatos nagy méretű cserépkályha is rendelkezésre áll. Melegvíz-ellátását villanybojlerrel oldották meg. Hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárók kerültek beépítésre. A közművek közül, víz, csatorna, villany és gáz is megtalálható. A bejövő áram 3x 16 amper, éjszakai áramellátással. A tető nyolc évvel ezelőtt lett felújítva, kanadai zsindely fedéssel. Az ingatlant a nyugalmas, intim kert teszi különösen vonzóvá, a kaputól a ház körül a hátsó kertig betonozott viacoloros járdán juthatunk el. A 937 négyzetméteres telken található egy tágas kerti szaletli, tornyában egy réz haranggal, ami méreténél fogva tökéletesen alkalmas családi összejövetelek, kerti partik rendezésére. A kert végében egy hangulatos kis tó kínál lehetőséget az elvonulásra, körülölelve szebbnél szebb örökzöldekkel, fákkal és növényekkel, a fúrt kút jóvoltából pedig locsolás is megoldott. A garázs előtt található udvari beálló kihasználására is lehetőség van, így ha vendégek érkeznek ők is zárt térben tudnak parkolni. Vételára: 52.500.000 Ft. Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal.
Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik. Budapest autóval 45 perc alatt elérhető, de óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba. Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
2
Állapot:
Fűtés:
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
mosókonyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY