Eladó ház Rédics 135 nm
Eladó ház Rédics 135 nm
Eladó ház Rédics 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7844655
Referenciaszám: 957797
Frissítve: 20 napja

Rédics eladó családi ház 5 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
518 519 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1672 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Eladó sorba került Rédicsen, ez a gyönyörű, fiatal, újszerű állapotban lévő családi ház. Tökéletes választás, családosoknak, fiatal pároknak, olyanoknak akik szeretik a nyugalmat és a kényelmet, azoknak akik nem szeretnének már felújítani. De azoknak is van benne lehetőség akiknek esetleg kicsi és nem restek a felújítással foglalkozni, hogy miért írom ezt? Azért mert az ingatlan kettő szintes, az alsó szint teljesen jó állapotú, szerintem mindenki tudná szeretni. Az emeleti részen jelenleg egy szoba és a hozzá tartozó erkély van megcsinálva, viszont a többi helyiség nem került kialakításra. A vizes blokkok megtalálhatóak itt is, sőt még tervrajzot is kap ha szeretné, igényli az új tulajdonos. Ez már tényleg csak részlet kérdés és vásárló függő, kinek mi a szükséglete. Jelenleg a földszinten 4 szoba, 1 óriási nappali, 1 konyha+ étkező, 1 spájz, 1 nagy fürdő szoba, ahol zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható, 1 külön WC, 1 előtér, 1 gépház, ahol a központi fűtés és a fa tüzelésű kazán kapott helyet, 1 gyönyörű fedett terasz, ahonnan télen is lehet a gyönyörű kertet csodálni. Az emeleten pedig 1 szoba és a hozzá tartozó erkély van kialakítva. Ezek mellett az udvaron megtalálható még 2 garázs és 1 autóbeálló is, 1 kisebb lakható melléképület rész, ami akár irodaként tud funkcionálni, vagy épp ki minek szeretné használni. Az ingatlanban 2021-ben az idő sorával elhasználódott vagy épp korszerűsítésre megérett dolgokat lecserélték, kapcsolók, kilincsek, fa szigetelet nyílászárók+ szúnyogháló+ redőny lett beépítve, pár helyiség újra lett burkolva és ki is lett festve a ház. Az udvara mesés, most is rendezett, a kerti tó pedig azóta már vízzel is fel van töltve, tehát tényleg kellemes időt lehet ezen az udvaron eltölteni, ezt garantálom, nyáresti grillezések, téli mókázások. Séta a kis hídon át a kerti filagóriához. Szerintem aki itt nem érezné jól magát, az sehol. További kérdés esetén hívjon, de szerintem jobb ha eljön, megnézi és meglátja miről is beszélek, ez úgy gondolom egy kicsit első látásra szerelem, de ezt döntse el mindenki magának. Várom jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha
terasz
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY