Eladó ház Rátót 259 nm
Eladó ház Rátót 259 nm
Eladó ház Rátót 259 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8022235
Referenciaszám: HZ087484-4603814
Frissítve: 2 napja

Rátót eladó családi ház 3+1 fél szobás: 134,5 millió Ft

134,5 millió Ft
519 305 Ft/m²
259 m²
Alapterület
3439 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 390 353 Ft
Második évtől
532 718 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rátóton keresi új lakóit egy impozáns, ősfás, arborétumszerű kertes családi birtok! Rátót község az osztrák határtól 10 km-re, a Rába folyó bal partján található. Határait délről a Lahn-patak mossa, északról a 8-as főút övezi. Ebben a kis kedves településen keresi új lakóit ez a 2001-ben épült ingatlan. A telek mérete 3.439 m², amely akár megosztható. a parkosított kert teljes területén automata öntözőberendezéssel megoldott a locsolás, melyhez a víz (iható minőségű) saját, fúrt kútról biztosított, a füvet robotfűnyíró nyírja. A telket tömör kerítés védi, automata kovácsoltvas kapukkal. A kertet egy 35 m²-es fűthető pagoda és egy szökőkút díszíti. Itt található még egy ásott kút is. Az épület klimatizált, a fűtés gázkazánnal és 2 kandallóval van megoldva. A villamos hálózat 3 x 32 A. A villamos áram kimaradását egy 7,5 kW diesel aggregátorral kerülik el, amely az ingatlan teljes villamos szükségletét fedezi. A lakóingatlan mérete: 185 nm. Helyiségei: - nappali (52,75 nm)/ eredetileg a konyha is itt volt - télikert (beépített fedett terasz/ 16,58 nm) - szoba (13,49 nm) - szoba ( 11,54 nm) - szoba (15,74 nm) - kamra - közlekedők - előtér - fürdő ( kád + zuhanyzó) - wc - háztartási helyiség - konyha- tároló - dupla garázs ( 36 nm) - terasz (fedett bejárati előtér/ 9,8 nm) A telken van egy másik különálló épület, közvetlenül kapcsolódik a lakóházhoz melynek mérete 90 nm. Ez az épület egy teljesen egybefüggő, egy leválasztott fürdővel (tusoló + wc), és szauna előkészítéssel. Jelenleg ez irodaként funkcionál. A fűtés itt infrapanelekkel, és fa tüzelésű, samottozott sparhelttel, valamint hűtő-fűtő klímával van megoldva. Akár különálló lakásként is használható. A fúrt kút, iható vízzel, be van vezetve az épületbe. Energetikailag is le van választva a főépületről, illetve energetikailag különálló épületnek van nyilvántartva, így a rezsicsökkentett árakba mindkét épület könnyedén belefér. A telken 2 külön fatároló és egy szerszámos is van. Napelem szerelhető, akár szigetüzemben is lehet működtetni. Közlekedés: a vasútállomás 150 m-re található, ahonnan óránként indul a vonat Grazba, Szentgotthárdra, Körmendre, Szombathelyre, Sopronba. A helyijáratos busz a vasútállomásról indul. Őriszentpéter 20 km. Graz 80 km jelenleg 1 óra autóval, de az S7 autópálya megépülte után kb. 45 perc lesz. 4 határátlépési lehetőség van. Az M8-as megépítésével a határ elérése maximum 8 perc. Iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt a legközelebbi faluban vannak Rábagyarmaton 2,5 km távolságra, és a nagyvárosokban vannak, kb. 12 percre autóval, busszal vagy vonattal érhetők el. További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY