Eladó ház Ráckeve 87 nm
Eladó ház Ráckeve 87 nm
Eladó ház Ráckeve 87 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7743919
Referenciaszám: 360011005-9
Frissítve: 18 napja

Ráckeve eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
573 563 Ft/m²
87 m²
Alapterület
410 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi ingatlant keres Ráckevén központjában? Ez a bájos, egyszintes, felújított 4 szobás 87 nm-es házikó 410 nm telekkel új gazdáját keresi. Beosztása: - Egyszintes ház - Nappali /étkező+ 3 háló - Konyha és nappali össze van nyitva - Fürdőszobában mind zuhanyzó, mind kád is van - Külön WC - Garázs 1 autó számára - Boros pince - tároló A kertben boros pince, és külön garázs,és tároló is van. A ház parasztház jellegű, jó beosztással rendelkezik, világosak a hálók és a konyha is. A belső teret 4 évvel ezelőtt teljesen felújították, új elektromos vezetékeket és vízvezetékeket szereltek be, új kombi-cirkó és radiátorok lettek felszerelve. Tavaly a tető is felújításra került, hogy hosszú távú védelmet biztosítson minden időjárási körülménytől. Az udvaron a garázsig térkő burkolat lett lerakva, ez teraszként is szolgál. A ház falazata vegyes, (vályog és tégla), rendkívül jó a hőszigetelése. Falazata egészséges, megóvott. Ez a nagyszerű elhelyezkedés olyan létesítményekkel van körülvéve, mint bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők, buszmegállók karnyújtásnyira; nem is beszélve arról, hogy mindössze 150 méterre van a Duna-parttól - tökéletes azok számára, akik szeretik a természetet, de mégis kényelemre vágynak! Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget – hívjon még ma további információkért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weston Gyöngyi Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 393 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY