Eladó ház Rábapordány 110 nm
Eladó ház Rábapordány 110 nm
Eladó ház Rábapordány 110 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8064137
Referenciaszám: H340884
Frissítve: 14 napja

Rábapordány eladó családi ház 4 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
380 909 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1341 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi otthonra vágytok egy csendes, rendezett környezetben? Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad álmaid otthonát Rábapordányban! Az ingatlan egy 110 nm-es, jó állapotú, használt lakóingatlan, amely egy 1341 nm-es telekkel rendelkezik. A ház elosztása: nappali, 3 szoba, előtér, konyha+étkező, fürdőszoba+Wc, kazánház. A telken egy önálló garázs is megtalálható, így minden kényelmet megad az új tulajdonosnak. A világos és tágas szobákban garantált a kellemes érzés, és a rendezett kert pedig az otthonos hangulatot erősíti. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, így a hideg téli napokon sem kell aggódni a hideg miatt. Az ingatlan állapota kiváló, így az új tulajdonosnak csak az álmai otthonává kell varázsolnia. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családosoknak, akik szeretnének egy nyugodt környezetben élni. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mert a közlekedés kiváló, és a tömegközlekedési lehetőségek is elérhetőek a közelben. Ha szeretnéd megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Teljes körű ügyintézés: - Ügyvéd - Biztosítás - Hiteltanácsadás - Generálkivitelezés - Teljeskörű ingatlanfelújítás - CSOK, babváró, áfa visszaigénylés - állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
saját parkoló
garázs
csendes
panoráma
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh János B&B Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY