Eladó ház Pusztaszabolcs 93 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs 93 nm
Eladó ház Pusztaszabolcs 93 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7394387
Frissítve: 1 éve

Pusztaszabolcs eladó családi ház 2 szobás: 44 millió Ft

44 millió Ft
473 118 Ft/m²
93 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 699 Ft
Második évtől
174 272 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pusztaszabolcs eladó lakóház (H20102055) Pusztaszabolcson a velencei oldalon 1960-s években épült, 2021-ben teljesen felújított jó állapotú, tégla falszerkezetű, földszintes kialakítású családi besorolású, állandó lakhatásra alkalmas önálló telken található ház várja új tulajdonosát.  kb.1000m²-s rendezett telek tartozik a házhoz, amely  kb.93m²-s hasznos alapterülettel. A lakóházban 1,5 szoba, egy nagy nappali ( még egy vagy két szoba kialakítható), étkező-konyha, fürdő, wc, szélfogó van kialakítva. A házban gázkazánról központifűtés van kialakítva, radiátor hő leadókkal. A ház villany, víz, gáz, csatorna közművekkel rendelkezik, Ingatlan családi házas környezetben van. A csendes, rendezett környezetben található háztól, Velencei-tó, Dunaújváros, Budapest is könnyen, gyorsan elérhető (autóval, busszal). M6-s autópálya és a most épülő Iváncsai akkumulátor gyár 6-7km-re található.   •          ingatlanközvetítés  •          értékbecslések készítése •          díjmentes hitelügyintézés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra) •          Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra) •          ügyvédi közreműködés megszervezése   EK-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EK-Ingatlan EK-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EK-Ingatlan EK-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY