Eladó ház Pórszombat 109 nm
Eladó ház Pórszombat 109 nm
Eladó ház Pórszombat 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7975513
Referenciaszám: 167262
Frissítve: 18 napja

Pórszombat eladó családi ház 5 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
10 828 Ft/m²
109 m²
Alapterület
2115 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 462 Ft
Második évtől
90 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167262 hivatkozási számú pórszombati családi ház. Üdvözöljük Pórszombaton, egy varázslatos hangulatú faluban, ahol az idő megállt, és a nyugalom még valóban létezik. Örömünkre szolgál bemutatni ezt a lenyűgöző, múlt század elején, 1907-ben épült gyönyörű kúrját, amely most új gazdára vár! Ez a 50 centiméter vastag tégla falakkal rendelkező, tágas 109 négyzetméteres otthon minden igényt kielégít. Az ingatlan 3 hálószobát, egy amerikai konyhás nappalit, fürdőszobát, előszobát, wc-t, kazánházat és egy gyönyörű nyitott teraszt kínál a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A 2115 négyzetméteres telken található garázs és gazdasági épületek lehetőséget nyújtanak az új tulajdonosnak a kreatív ötletek megvalósítására és a kényelmes élet megteremtésére. Az ingatlan melegét egy modern cirkó rendszer biztosítja, legyen szó gázkazánról vagy fa tüzelésű kazánról. A melegvíz ellátását pedig egy kombi gázkazán biztosítja, így mindig garantált a kellemes hőmérséklet és a kényelem. A ház 2007-ben fel lett újítva, és azóta esztétikai és műszaki javításokon esett át 2020-ban és 2022-ben is, hogy megőrizze jelenlegi csodálatos állapotát. A nyílászárók modern fa hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek, a tető pedig egyedi ácsolással készült, ami biztosítja a stabilitást és az időállóságot. Pórszombat Zala megyében, Zalaegerszeg 30 kilométeres körzetében található, ahol a természet és a nyugalom egyesül. A falu körül erdők és patakok húzódnak, megteremtve ezzel a tökéletes környezetet a pihenésre és a feltöltődésre. Ha Ön is vágyik egy olyan otthonra, ahol a múlt varázsa összeér a modern kényelemmel, akkor ne keressen tovább! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant, és vállaljon részt a Pórszombati életmódban! A 06305295800 telefonon, vagy a robert.laska@oh.hu emailcímen ér el!! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pórszombati családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167262 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1907
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY