Eladó ház Pócsmegyer 116 nm
Eladó ház Pócsmegyer 116 nm
Eladó ház Pócsmegyer 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8028065
Referenciaszám: HZ041994-4606422
Frissítve: ma

Pócsmegyer eladó családi ház 3 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
1 033 621 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1798 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pócsmegyer, Surány IV területén egy impozáns, minőségi alapanyagokból épített családi ház.Az ingatlan egy hatalmas telek végében található, amelyet egy térkővel kirakott úton tudunk megközelíteni, körülötte kertész által gondozott fű, parkosított, dísznövényekkel telepített kert.A ház, amely 2007-ben épült, egy nappaliból, előszobából, konyhából, 2 külön szeparált szobából, amelyekből 1-1 fürdőszoba nyílik wc-vel, és 32 nm-es beépített, szigetelt télikertből áll.Az ingatlan jól átgondolt tervezés alapján 30-as Prortherm téglából épült, amelyen 10cm-es dryvit szigetelés van, a tető pedig cseréptetős.A ház melegéről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik, amelyet 2023-ban cseréltek újra, a hőleadás radiátorokkal történik. Alternatív fűtésként pedig a 4 db hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik, illetve nyáron az adja a kellemes hűvöst a lakásban.A nyílászárók műanyagok, melyeken elektromos redőnyök találhatóak, alkonykapcsolóval vannak ellátva. A télikert ablakai részben eltolhatóak, részben fixek.A teljes ház körbejárható, az összes szoba teraszkapcsolatos.Az ingatlanban házi vízmű szolgáltatja a vizet, és emésztő található a kertben.Az ingatlan rengeteg extrával rendelkezik:-6x3 m-es épített medence-Wellis 3 személyes (1 fekvő + 2 ülőrész) Jacuzzi-az egyik fürdőszobában található egy 2 személyes infraszauna-2 állásos külön álló garázs-kertész által gondozott kert, a kerítés körben Leylandi tujával beültetett-egész házban riasztó található és távolról figyelhető kamera rendszer-beépített bútorok, amelyek a vételár részét képezik (előszobába, 2 hálószobában)-a kertben helyett kapott még egy ytongból épült kb 15m2-es kisház, és egy külön álló kb 18m2-es beton alapon álló műhely-beépített, gépesített, magasfényű konyhabútor-színes térkőburkolat-kerti sütögető-nappaliban márványkő burkolatTovábbi kérdés esetén hívjon bizalommal a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY