Eladó ház Pócsmegyer 100 nm
Eladó ház Pócsmegyer 100 nm
Eladó ház Pócsmegyer 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7913416
Referenciaszám: H476510
Frissítve: 17 napja

Pócsmegyer eladó családi ház 4 szobás: 59,2 millió Ft

59,2 millió Ft
592 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
698 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 813 Ft
Második évtől
234 475 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alakítsa ki új otthonát ízlése és igénye szerint! Pócsmegyeren, kertvárosias és zölddel teli környezetben vált eladóvá ez a 100nm-es ház. A jelenlegi tulajdonos a következő felújításokat végezte el a házon: - Teljes tetőfedés, lécezés, fóliázás, új betoncseréppel fedve - Villany-, víz- ill. csatornavezetékek cseréje - Új, műanyag, thermo-nyílászárók beépítése - Új, szigetelt faablakok (6db) ill. teraszajtók beépítve az emeleten - Biztonsági bejárati ajtó - Minőségi csempe a konyhában, konyhabútor még beépítésre kerül - Gázcirkó még szintén beépítésre kerül - Terasz előkészítése, talajcsavarok rögzítése - Fedett gépkocsibejáró A tervek szerint a földszinten nappali-étkező, szoba, konyha, tusolós fürdőszoba ill. külön WC található. A teraszkapcsolatos nappali mindig világos, napos, sok üvegfelülettel. A tetőtérben a válaszfalak még nem lettek kialakítva, így az új tulajdonos saját elképzelései alapján oszthatja fel a tágas és zöldre panorámás helyiséget. A ház lakóövezeti besorolású, a telek 698nm, összközműves saroktelek, 25%-os beépíthetőséggel. Tájolása D-NY, napos és világos. A környék csendes, rendezett, kiválóan alkalmas a pihenésre. A felújítás előtt gyönyörű zöld gyep volt a kertben, ahogyan néhány képen látható. Az építkezés során azonban a munkálatok miatt a szép gyepet részben ki kellett ásni. Ezért a kert jelenleg kevésbé zöld, de a képeken látható, hogy milyen szép lehet, ha valaki foglalkozik vele. A ház alatt van egy pince is, villany bevezetve, száraz. A ház mellett található még egy kis faház, mely tárolásra is használható. Ajánlom a házat olyan családoknak vagy pároknak, akiknek fontos a jó és nyugalmas környezet, és saját igényeiknek megfelelően szeretnék kialakítani új otthonukat. A felújítás után egy kényelmes, jó terekkel rendelkező, világos házat kapunk, jó méretű kerttel szép környezetben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobozy Dóra Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dobozy Dóra Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY