Eladó ház Pitvaros, főutcán, központhoz közel 30 nm
Eladó ház Pitvaros, főutcán, központhoz közel 30 nm
Eladó ház Pitvaros, főutcán, központhoz közel 30 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7951218
Referenciaszám: M266002
Frissítve: 16 napja

Pitvaros eladó családi ház 1 szobás: 3,69 millió Ft

3,69 millió Ft
123 000 Ft/m²
30 m²
Alapterület
500 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pitvaroson, Csongrád-Csanád vármegye kis településén, fő utcai ház, 500 nm telken eladó. Az elmúlt években felújított ingatlant korábban üzletként hasznosították, jelenlegi kialakítása ennek megfelelő. Két bejárata van, egy közvetlen utcai és egy hátsó teraszra nyíló. A teljes területén járólappal burkolt, 30 nm-es kis házban egy nagy szoba, mosdó wc-vel és egy tároló helyiség van. A fűtést és a hűtést klíma biztosítja. A házikó hátsó részén egy fedett, betonozott, 26 nm-es terasz található. A tágas szobából amerikai konyhás nappali mellett még egy külön háló is leválasztható, a tárolóból pedig fürdőszobát lehet kialakítani. Kis átalakítással meghitt, napfényes kis lakás válik belőle. Mostani elrendezése kiváló üzleti tevékenységhez, kiskereskedelmi egységként nagyon jól kihasználható. A telek nagysága miatt az üzlethez tartozó parkoló alakítható ki, emellett szabadon tárolható árukészlet is kényelmesen elfér. Jó választás fiatalok, idősek részére, vagy kiskereskedelmi vállalkozás folytatására egyaránt. A község központja 1 percre van, ahol üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, távolsági buszmegállók találhatóak, az iskola és az óvoda 3 perc sétányi távolságra vannak. Makó 20 perc, Mezőhegyes 10 perc autóval vagy busszal, az M43 autópálya 11 km.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1962
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
GG (2016-2023-as besorolás)
komfortos
világos
terasz
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borók Andrea Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 836 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borók Andrea Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 836 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY