Eladó ház Pilisszentkereszt, Dobogókő 110 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt, Dobogókő 110 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt, Dobogókő 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7974097
Referenciaszám: H480118
Frissítve: 17 napja

Pilisszentkereszt eladó családi ház 4 szobás: 112 millió Ft

112 millió Ft
1 018 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
971 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 053 Ft
Második évtől
443 601 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dobogókői felújított családi ház eladó! Gyönyörű környezetben Dobogókőn, 110 nm-es, felújított családi házat kínálunk megvételre. A telek déli fekvésű, belterületi, 971 nm , sík. A családi ház: Téglából épült A házban 2 db. egész szoba, 2 db. kisebb szoba , fürdőszoba, konyha, előtér, padlásfeljáró található. A kamrába a tulajdonos infra szaunát építtetett. A nagy szobák déli fekvésűek 25-25 nm . A kis szobák nyugati fekvésűek. A ház teljes tető cserét kapott 2021-ben. (cserepes-lemez tető). A ház 2022-ben szigetelve lett, 15 cm grafit szigeteléssel Nyílászárók fából készültek. Minden ablakon szúnyog háló, a kisebb szobák ablakain redőny. Fűtés : 3 db cserépkályhával 11 db infra mennyezeti panellel valamint 2 db 3,5 KW hűtő-fűtő klímával lehetséges. A ház tetején 28 db napelem van, mely még ha szükséges bővíthető. "H" tarifa be lett építve. A ház energiatakarékos. A+++ energetikai besorolást kapott Co2 kibocsátás: A+++ A kerten belül egy garázs tárolóval lett megépítve. A garázs és a tároló felújítást igényel. A garázs teteje horganyzott lemezzel van lefedve. A tárolóban száraz tűzifa van. A tulajdonos a házat bútorozva is eladja , megegyezés szerint. Minden évszakban tiszta friss a levegő. Kedvelt kirándulóhelyek, sípálya a közelben. Aszfaltos utca vezet az ingatlanhoz, könnyen megközelíthető, a buszmegállótól mindössze 1 percre van. Jöjjön, nézze meg. CSOK + illetve a falusi CSOK is felvehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
A+++
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY