Eladó ház Pilisszántó 80 nm
Eladó ház Pilisszántó 80 nm
Eladó ház Pilisszántó 80 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7906482
Referenciaszám: 360051059-1
Frissítve: 18 napja

Pilisszántó eladó családi ház 2+1 fél szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
950 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
706 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 571 Ft
Második évtől
301 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISSZÁNTÓ – TERMÉSZET KÖZELI Eladó egy alacsony rezsijű, természet közeli, kiváló elhelyezkedésű, 80 nm-es, panorámás családi ház, 706 nm-es telekkel a CSALÁDI INGATLAN kínálatából. AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISSZÁNTÓ jellemzői: - folyamatosan felújított, karbantartott - 10 cm-es szigetelés - alacsony rezsi - a házban 2+1 szoba, konyha, étkező+kamra, fürdőszoba került kialakításra - 3 rétegű műanyag nyílászárók - fűtése gázcirkóval megoldott, radiátoros hőleadókkal, illetve a nappaliban cserépkályha is kiépítésre került - riasztóval felszerelt - a ház mögött melléképületek találhatók (présház, 2 pince) - téglából kirakott gépkocsibeálló - gondozott kert, udvaron szaletli - elektromos kapu AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ PILISSZÁNTÓ környezete: - csendes, aszfaltozott utcában található - buszmegálló a közelben - bevásárlási lehetőség, játszótér, focipálya sétatávolságra Amennyiben ez a családi ház, vagy bármely más a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Hitelre van szüksége? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY