Eladó ház Pilisjászfalu 133 nm
Eladó ház Pilisjászfalu 133 nm
Eladó ház Pilisjászfalu 133 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8010902
Frissítve: 1 hónapja

Pilisjászfalu eladó családi ház 4 szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
555 639 Ft/m²
133 m²
Alapterület
976 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 477 Ft
Második évtől
292 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kérem, hogy kizárólag nálam érdeklődjenek a hirdetésben megadott telefonszámon! Köszönöm! Pilisjászfalun, Fő úton, de a telek hátsó részében elhelyezkedő önálló, körbe járható családi ház eladó. 1992-ben saját részre épült , belső két szinten praktikus elosztással, az ingatlant TÁGAS, VILÁGOS TEREK JELLEMZIK! Lenn egy tágas, jelenleg konyha étkezőként funkcionáló "amerikai konyhás nappali kamrával, egy fürdőszoba előkészítés (nincs befejezve), egy különálló wc kézmosóval és egy közlekedő lépcsővel található, ami a tetőtérbe vezet. Az emeleten 3 tágas szoba, egy gardrób , egy nagy nappali és egy fürdőszoba teszi kényelmesebbé az otthont. (Lásd alaprajz) Alsó szint: lakótér 39.91 nm Emelet: br.76,27 nm. garázs,tároló, kazánház: 33.66 nm . Össz lakótér: 116.18 nm + 17 nm (garázs, kazánház, tároló 50% méret beszámítás). Műszaki leírás: - 30-as porotherm TÉGLÁBÓL épült, rajta nemes vakolattal (hőszigetelő rendszer nélkül) - Fűtése egy ÚJSZERŰ fa tüzelésű kazánról működik, a szobákban radiátorral (a gázt nem vezették be, de be lehet!) nagyon hatékony és gazdaságos fűtési módszer! - Sofa fa , dupla üvegezésű jól záró megkímélt nyílászárók -a padláson üveggyapot segít a hőmegtartásban. A ház részeként, az alsó részen helyezkedik el a GARÁZS, mögötte egy műhely és a kazánház, melyből közvetlen kiléphetünk a hátsó kertre. Könnyen lehet direkt bejáratot nyitni a garázsból a házba. A telek 976 nm, NAGYON HANGULATOS hosszú előkerttel , a ház mögött elhelyezkedő kert egy hatalmas szántóra néz. Összességében egy jól megépített, szépen karbantartott, abszolút élhető családi ház. Némi korszerűsítéssel fokozhatjuk a ház kihasználhatóságát! TEHERMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertkapcsolatos
jó beosztású
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Szerena Nagy Szerena Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Szerena Nagy Szerena Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY