Eladó ház Piliscsaba 300 nm
Eladó ház Piliscsaba 300 nm
Eladó ház Piliscsaba 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7805340
Referenciaszám: HZ098673
Frissítve: 18 napja

Piliscsaba eladó családi ház 7 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
663 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
2240 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos Több Generációs Családi Ház Piliscsaba KözpontjábanKedves Érdeklődők!Örömmel mutatom be önöknek Piliscsaba központjában elhelyezkedő álomotthont, mely a tökéletes választás azoknak, akik több generáció együttélését szeretnék megvalósítani egy harmonikus környezetben. Ez a két tágas és gondozott családi ház egy 2240 nm-es teleken áll, így rengeteg helyet biztosít mindenki számára, hogy otthon érezhesse magát.Főbb jellemzők:•    Több generáció együttélésére ideális elrendezés: Az ingatlan két különálló lakrészből áll, melyek kényelmesen elkülönülnek egymástól, miközben könnyű a közös programok szervezése és a családi összejövetelek megtartása, amihez tökéletes nyárikonyha gépesítve áll a vendégek rendelkezésére.•    Jó állapot és minőségi kivitelezés: Az ingatlan gondos gazdái mindig is ügyeltek a rendszeres karbantartásra és a magas színvonalú felújításokra, így Önnek csak beköltözni és élvezni kell az otthon nyújtotta kényelmet.•    Kert: A hatalmas telek lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére, lehetőséget teremt kerti partik szervezésére, gyerekjátékoknak és hobbinak szentelt területek kialakítására.•    Kiváló elhelyezkedés: A ház nyugodt utcában található, ugyanakkor közel van az összes fontos létesítményhez, mint iskolák, óvodák, üzletek és közlekedési kapcsolatok.Ingatlan adatok:•    Telek mérete: 2240 nm•    I. ház mérete: 130 nm •    Szobák száma: Nappali + 2 hálószoba, egy fürdőszoba + egy vendég wc•    II. ház mérete: 170 nm •    Szobák száma: Nappali + 3 hálószoba, egy fürdőszoba (sarokkád és zuhanyzó) + egy vendég wc•    Parkolás: Garázs 3 gépkocsi részére és udvari parkoló akár 5 vagy 6 gépkocsi részére•    75 nm-es játékterem a garázs felett•    130 nm pince az első ház alattHa ön is vágyik egy olyan otthonra, ahol a család minden tagja kényelmesen elfér, de mégis megőrizheti a saját privát szféráját, akkor ne keressen tovább! Ez az egyedülálló lehetőség most elérhető Piliscsaba központjában.Kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot! Ne habozzon, mert ez a különleges családi ház hamarosan új boldog tulajdonosra talál! Várjuk jelentkezését, és szívesen megmutatjuk Önnek ezt a varázslatos otthont személyesen.

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marián Judit Eszter Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 588 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marián Judit Eszter Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 588 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY