Eladó ház Pilisborosjenő 138 nm
Eladó ház Pilisborosjenő 138 nm
Eladó ház Pilisborosjenő 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8076846
Referenciaszám: HZ036591-4623654
Frissítve: ma

Pilisborosjenő eladó családi ház 5 szobás: 127,9 millió Ft

127,9 millió Ft
926 812 Ft/m²
138 m²
Alapterület
600 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 371 198 Ft
Második évtől
506 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a kivételesen ritka lehetőséget, hogy Ön lehessen ennek a páratlanul kialakított családi háznak a tulajdonosa Pilisborosjenőn! Az ingatlan Pilisborosjenő településén található, egy 600 m²-es telken, melynek lépcsőzetes kialakítása ideális lehetőséget nyújt a privát terek kialakítására.A családi házban gáz cirkó fűtés gondoskodik arról, hogy a meleg otthon érzetét még a hidegebb napokon is élvezhesse. Az ingatlan tulajdonosai különleges figyelmet fordítottak arra, hogy világos, napfényes tereket teremtsenek, így a ház egész nap kellemes és élhető környezetet biztosít. A 138 m² alapterületű családi ház Pilisborosjenőn páratlan panorámával és bőséges napsütéssel büszkélkedhet. A téglaépítésű ingatlan garantálja a tartósságot és a minőségi megjelenést. Az épület állapota kiváló, így az új tulajdonos azonnal beköltözhet, vagy saját ízlése szerint alakíthatja tovább. A melléképület mellett található egy közel 70 m²-es épület is, amely jelenleg vállalkozás számára van kiadva. Ez az épület rendkívül sokoldalúan használható: akár átalakítható garázsnak, akár üzletként is tovább működhet. Ez a plusz helyiség tökéletes lehetőséget kínál azok számára, akik otthonról szeretnének dolgozni, vagy saját vállalkozást szeretnének indítani. További kérdés esetén hívjon bizalommal a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
amerikai konyha
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY