Eladó ház Pilis 36 nm
Eladó ház Pilis 36 nm
Eladó ház Pilis 36 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8094551
Referenciaszám: 1401_10275
Feltöltve: 10 napja

Pilis eladó családi ház 1+1 fél szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
236 111 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1754 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 669 Ft
Második évtől
33 666 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilis kedvelt zártkerti részén eladó 1754 nm-es telken 1,5 szobás ház. Az ingatlan MŰVELÉS ALÓL KIVETT, tehát azonnal birtokba vehető és ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA ALKALMAS. A ház falazata tégla, egy kis Ytonggal kombinálva. Az épületben egy előszobába lépünk be, innen tovább haladva a konyhába jutunk, innen nyílik a fürdőszoba. Az előszobából nyílik az egyik szoba, é innen lehet tovább jutni a második szobába. A villany a házba bevezetésre került, 32 A áll rendelkezésre. Ezen kívül az éjszakai áram is benn van már az udvaron, de még nincs a házba behúzva. A víz fúrt kútból vehető. A fűtés jelenleg egy vegyes tüzelésű kályhával megoldott, de szükség esetén elektromosan is lehetséges. A fürdőben most is egy kis villanyfűtés van felszerelve. A szennyvíz jelenleg egy kis derítőbe folyik, de a ház mögött egy 6X2,8 m-es, 70%-ig kész új emésztő áll, amit be kell fejezni, ha valakinek nem elég a jelenlegi. Két sor tégla,és egy födém kell még rá, meg a szennyvizet hátravezetni. A házhoz tartozik egy kis szerszámos. A parkolás telken belül lehetséges. A kert nagyon kellemes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
félkomfortos
kert
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlamka Klára Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlamka Klára Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY