Eladó ház Pilis 125 nm
Eladó ház Pilis 125 nm
Eladó ház Pilis 125 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8086632
Referenciaszám: 17-5277
Frissítve: 4 napja

Pilis eladó családi ház 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
399 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
1110 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGY TELKEN 2 DB KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ KÉT GENERÁCIÓS !! Eladó Pilisen központ közeli, de mégis csendes kellemes kertvárosi mellékutcában 1110 nm -es / 20 x 55.5 m / összközműves telekre épült / 1973/ 2 db körbejárható családi ház bruttó : 125 nm- es. I.ház : Konyhakapcsolatos étkező: 11,7 nm, teraszkapcsolatos nappali: 9,5 nm, zuhanyzós fürdő és wc egyben: 5,13 nm, hozzáépített helyiség, mely a nagyobb fedett teraszról közelíthető meg: gardrób, de szobának is kialakítható: 13,3 nm, kazánház: 7,7 nm, itt található a ház fűtését biztosító vegyestűzelésű és gázkazán is. A nappali és az étkező is fedett teraszkapcsolatos, így az I.ház 2 bejárattal is rendelkezik. 2 szoba (19,2 nm, 14,8 m2), melyek egybe is és külön is nyílnak, és mindkettő utcára néző nagy ablakokkal rendelkezik. A kisebbik szoba a fürdőszobán át is megközelíthető. A konyha is rendelkezik természetes fénnyel és az ár tartalmazza a konyhabútort. Az I. ház 2019-ben teljeskörűen fel lett újítva, amely tartalmazza villanyvezetékek, vízvezetékek cseréjét és a fűtés korszerűsítését. (Nyílászárók cseréje 2022-ben.) A fedett nagy terasz mellett található 30 nm-es fedett autóbeálló, ezen kívül a 2 ház közötti kövezetre több autóval is lehet parkolni. II, ház : 19 nm külön épület, mely egy utcára tájolt szobából, fürdőszobából (zuhanyzó és wc egyben) és egy főzőfülkéből (jelenleg zajlik a korszerűsítése) áll. A ház fűtése gázkonvektorral megoldott és a kertben található fúrt kút biztosítja a vízellátását. Az 1110 nm-es telek hátsó felében dísz- és gyümölcsfák, magaságyás és komposztáló található. Gyümölcsfák: dió, füge, meggy, őszi- és sárgabarack, orvosi hárs. A kertben fúrt kút található. A kút szivattyúja a kazánházban található. A telek kihasználtsága még lehetővé teszi, hogy bográcsozót, medencét, gyerekjátszóteret, halastavat, kutyakenelt, vagy konyhakertet építsen rajta az új tulajdonos. A ház burkolata: belülről felújított modern burkolat, akácfa parketta. Kívülről 50 cm-es rakott sárfal, ami minden évszakban biztosítja a megfelelő hőmérsékletet - nyáron hűvös, télen meleg. A közfalak, illetve a gardrób és a kazánház téglaépítésű. A II.ház akár irodahelyiségnek, vállalkozáshoz (masszőr, kozmetikus, körmös, stb.) is megfelelő teret biztosít, illetve ki is adható. Hívását a hét bármely napján fogadom, megtekintés rugalmas, hétvégén is mutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
étkező
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Mária Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Mária Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY