Eladó ház Pilis 58 nm
Eladó ház Pilis 58 nm
Eladó ház Pilis 58 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7989675
Referenciaszám: M270185
Frissítve: 16 napja

Pilis eladó családi ház 1+1 fél szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3364 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest megyében Pilisen, 58 nm -es vegyes falazatú családi ház 3364 nm-es telken eladó. Az ingatlan csendes nyugodt környezetben helyezkedik el. Az elmúlt 2 évben több felújítási munkálaton is átesett, szigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre és a burkolatok cseréje is megtörtént. A családi házban egy amerikai konyhás nappali, egy szoba, egy félszoba, fürdőszoba és wc lett kialakítva. A házhoz kapcsolódik egy aknás garázs is. Az otthon melegéről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátor hőleadókon keresztül továbbá egy hűtő - fűtő klíma is beszerelésre került. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A telken található még egy közel 40 nm-es téglaépítmény, mely felújítást követően műhelyként vagy tárolóként is funkcionálhat. A telek méretéből adódóan gazdálkodásra, állattartásra is kiválóan alkalmas. Házi vízmű szolgáltatja a vízellátást. A várost kiváló infrastruktúra jellemzi. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. Pilis városa az M4-es autóút mellett Budapesttől 49 km-re helyezkedik el, ezért közlekedés szempontjából is kitűnő választás. Az M4-es autópálya kb. 5 perc alatt elérhető. A tulajdonost csere is érdekli, értékegyeztetéssel. Budapest VIII. kerületi és vonzáskörzetében található lakásra. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodoczki Zsuzsanna Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodoczki Zsuzsanna Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY