Eladó ház Pilis, Attila utca 26 71 nm
Eladó ház Pilis, Attila utca 26 71 nm
Eladó ház Pilis, Attila utca 26 71 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7975540
Feltöltve: 2 hónapja

Pilis eladó családi ház 3 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
415 493 Ft/m²
71 m²
Alapterület
1637 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TULAJDONOSTÓL! -Pilis (Pest vármegye), Attila utca -Telek mérete: 1637 nm -Szuper szomszédokkal, jó környéken! -Óvoda 2 perc gyalog (180 m) -Iskola 4 perc gyalog (280 m) -Orvosi rendelő 9 perc gyalog (650 m) -2 szoba+nappali -Irányára: 29,5 M Ft -Budapest 40 km -Azonnal költözhető! -Tulajdonostól eladó, tehermentes ingatlan -Pilis legszebb kirándulóhelyszíne a Gerje patak és forrásvidéke az igen ritka síkvidéki források egyike -Gerje horgásztó 6 perc autóval A ház ideális azok számára, akik egy nagy zöld kerttel rendelkező házat keresnek, szeretnének a központban élni, mégis egy csendesebb részén a városnak. Fontos számukra, hogy karnyújtásnyira elérjék a hétköznapi élethez szükséges helyeket. A ház helyiséglistája: Szoba: 3 db Konyha: 1 db Előszoba: 1 db Fürdőszoba wc-vel: 1 db Éléskamra: 1 db MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A házban áram, víz, csatorna és gáz bevezetésre került. A lakás fűtését gázfűtés biztosítja. A szobák hőmérsékletének beállításáról, helyiségenként elhelyezett szabályozható gázkonvektorok gondoskodnak. KERT JELLEMZŐI: A telek alkalmas gazdálkodásra, növények termesztésére és állatok tartására is. A telek mérete: 1637 m2. HÁZ JELLEMZŐI: Vegyes falazatú. A ház nincs szigetelve. Az ablakokat fa és műanyag redőnyök védik. MÉRETEK: Teljes méret: 71,1 m² Konyha: 7 m² Nappali: 13 m² Előszoba: 6,7m² Kamra: 2,4 m² Fürdő+WC: 7 m² Szoba 1.: 20 m² Szoba 2.: 15 m² KÖLTSÉGEK: A ház rezsije havonta kb. 30.000 Ft INGATLAN HELYSZÍNE: Pilis város Pest vármegye délkeleti részében, a Dunától keletre, Budapesttől 46, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől 26 kilométerre fekszik, a 4-es főút mellett. Határában található a Gerje patak forrásvidéke. A közelben óvoda, iskola, vasútállomás valamint pár perc sétára található élelmiszerboltok közelsége teszik kényelmesebbé a mindennapi életet. A mindennapi igények kielégítéséhez, és a szabadidő eltöltéséhez is ideális hely. Ajánlom annak, aki azonnal be szeretne költözni, teljes kényelemben és nyugalomban szeretné birtokba venni új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
kamra
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vas Viktória
+36 30 413 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vas Viktória
+36 30 413 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY