Eladó ház Pilis 83 nm
Eladó ház Pilis 83 nm
Eladó ház Pilis 83 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7932997
Referenciaszám: 128_tef
Frissítve: 17 napja

Pilis eladó családi ház 3 szobás: 45,58 millió Ft

45,58 millió Ft
549 157 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1298 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 285 Ft
Második évtől
180 530 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Pilisen szép, igényes utcában ezt a CSOK + -ra alkalmas 1298 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant a rajta álló 83 nm.-es hasznos alapterületű FELÚJÍTOTT , szépen karbantartott családi házzal. Az épület beton alapra épült, kiváló víz szigeteléssel , rakott sárfalból és téglából. Szigetelt fafödémes, sátortetős , betoncserép héjazatos. A belső térben: 3 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba, kamra került kialakításra. Az épület mellett tároló és gazdasági kiszolgáló épületek állnak. A családi házat néhány éve felújították: új a tető, ablakok műanyagra lettek cserélve, 2 teraszajtó került a szobákra, melyek plusz természetes fényt biztosítanak. Elektromos vezetékek és új fürdőszoba , vízvezetékek és burkolatok cseréje történt. A tető cserével egy időben lambériázott ereszalj is készült. Ereszcsatorna és vízelvezető műszaki járda kialakítva. Elektromos áram: 3x10 A. Az épület fűtése gázkonvektorokkal és kandallóval történik. Nyílászárók: hőszigetelt műanyag és fa ablakok redőnnyel, műanyag terasz és fa bejárati ajtó. Belső burkolatok: festett fal, hajópadló, laminált padló, csempe, a külső falazat kőporral színezett. A bejáratoknál fedett, járólappal burkolt teraszok állnak. Az udvar parkosított,a filagória kellemes pihenést biztosít kora tavasztól késő őszig. A kert karbantartását saját fúrt kút segíti. Itt 4 nm. kis pince is rendelkezésre áll. A kertrészen gyermek játszótér és medence is elfér. Aki szeretne egy kedves kis utcában élni a fővárostól 40 percre, kérem hívjon bizalommal. Közintézmények, vasútállomás, bevásárlási lehetőségek a közelben. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY