Eladó ház Pilis, Telep 188 nm
Eladó ház Pilis, Telep 188 nm
Eladó ház Pilis, Telep 188 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7886221
Referenciaszám: M253071
Frissítve: 16 napja

Pilis eladó családi ház 3 szobás: 47,99 millió Ft

47,99 millió Ft
255 266 Ft/m²
188 m²
Alapterület
716 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 279 Ft
Második évtől
190 075 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében, Pilisen 188 nm-es családi ház eladó! Az 1998-ban épült ingatlan egy 716 nm-es telken, frekventált helyen, aszfaltozott út mellett helyezkedik el. A lakóház 80 nm-es, földszinti részén egy szoba, nappali, előszoba, konyha, közlekedő, fürdőszoba WC-vel található, az alagsorban egy szoba került kialakításra, ezenkívül egy üzlethelyiség, WC és kazánház található. Az emeleten még két szoba, és fürdőszoba kialakítható. Az otthon melegéről gáz-cirkó, kazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség hidegburkolatú. Az ingatlan teljes tetőszerkezet cserét kapott 2020-ban, az alagsort és földszinti lakrész helyiségeit teljeskörűen felújították, valamint az emeletet felújítását is elkezdték, fa nyílászárókat hőszigeteltre cseréltek, közműveket felvezették. Az alagsorban jelenleg bejelentett üzlethelyiség működik, de igény szerint átalakítható külön lakrésznek is. A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás a közelben megtalálható. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. M4-es autópálya kb. 8 perc, az M5-ös autópálya pedig 15 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Megtekinthető rugalmasan, akár hétvégén is várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY