Eladó ház Péteri 123 nm
Eladó ház Péteri 123 nm
Eladó ház Péteri 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8014422
Referenciaszám: HZ084562
Frissítve: 1 napja

Péteri eladó családi ház 5 szobás: 72,5 millió Ft

72,5 millió Ft
589 431 Ft/m²
123 m²
Alapterület
900 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 210 413 Ft
Második évtől
287 153 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegyében Budapesttől 15 km távolságra  Péteri településen kínálok megvételre egy 123 nm lakótérrel rendelkező nappali+4 szobás családi házat 900 nm telekkel.Az ingatlan 1996-ban épült  kavicsbeton sáv   alapon  b 30-as téglából, a válaszfalak szintén téglából vannak. A földszint és emelet között beton gerendázat, a tetőtérben pedig fa födém található cserép héjazattal ami tökéletes állapotban van . A tetőn  20 db  (8 kw)  napelem került felszerelésre mely a ház melegét és melegvíz ellátását segíti.Az építés során az épület 10 cm hungarocell szigetelést kapott rajta kőporos fedéssel. Az ingatlanban található egy konyha kamrával,  étkező, nappali, alsó szinten 1 db egész méretű szoba, toalett és egy fürdőkáddal  és tusoló kabinnal ellátott fürdőszoba. Az emeleten egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és 3 db hálószoba. A ház melegét gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással, ezen kívül található az ingatlanban 6 db hűtő - fűtő klíma berendezés is.A villany hálózat réz kábelezéssel került kiépítésre.Utcafrontról a pince szintre autó beállási lehetőség , de kialakítottak a pincében egy zuhanyzós fürdőszobát is tehát akár műhelyként igény szerint lakhatásra is lehet használni a közel 90 nm-es pince szintet. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását.Teljeskörű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelem adás - vételét egészen birtokba adásig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Erkély:
6,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csobai Lászlóné Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 743 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csobai Lászlóné Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 743 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY