Eladó ház Perbál 149 nm
Eladó ház Perbál 149 nm
Eladó ház Perbál 149 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7756071
Referenciaszám: 35397_v
Frissítve: 16 napja

Perbál eladó családi ház 5 szobás: 154,9 millió Ft

154,9 millió Ft
1 039 597 Ft/m²
149 m²
Alapterület
801 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 559 Ft
Második évtől
613 516 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önálló családi ház telekkel Perbálon eladó ,Falusi CSOK igénybe vehető. A 38-as téglából épült családi ház akár két generáció együtt lakhatására is megfelelő lehet, mivel a bejárat mellett rögtön egy külön 14 nm szoba fürdőszobával és közlekedővel lett kialakítva . Különben az egyszintes ház a mai igényeknek megfelelően épült a kialakítás , az energetika és az elhelyezkedés tekintetében. A központi hely 32 nm-es nappali-teraszos és kertkapcsolatos- és a hozzá tartozó konyha-étkező -kamra teljesen el van különítve a többi helyiségektől, mint ahogy a terveken is látható. A valóságban is érdemes megnézni abban az esetben ha Perbál település megfelel a keresésnek. A telek enyhén lejtős ezért volt lehetőség arra, hogy belülről szinteltolással oldják meg a közös terek elkülönítését. Egyéb információ: Led lámpatestek , a szobákban RGB-s mely mobil alkalmazáson keresztül is vezérelhetőek, központi vízlágyító, Wolf gázkazán, nappaliban 5.1 hangrendszer kiépítése falban elvezetve végcsatlakozókkal; beépített konyhabútor-mosogatógép-sütő és főzőlap. A kert részben már rendezett egy része térkővel fedett, egy része murvával ; 5 méter átmérőjű medencének kialakított hely. A kapu elektromosan nyitható de a kaputelefon kialakítása még folyamatban van. A ház biztonságáért riasztó felel. A lakóépület bruttó alapterülete 184 nm, a hasznos belső területe: 136 nm ; a fedett bejárat és a terasz 14 nm. A telek 801 nm. Perbál a Szél Kálmán tértől kb.22 km távolságra van Budakeszitől 16 km, Piliscsabától kb 10 km. Az M1-es autópálya Herceghalmi- Zsámbéki lejárótól 12 km távolságra. A község kb 2100 lakosú, folyamatosan fejlődő település, iskola, óvoda, egészségügyi központ bevásárlási lehetőség mind adott, valamint bölcsőde is épülni fog. Jó a közösség és nincs messze Budapesttől viszont még is csendes és nyugodt környék. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal. Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyarné Jarcsó Edit Vár-Köz Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY