Eladó ház Pécs, Makár-tető dűlő 242 nm
Eladó ház Pécs, Makár-tető dűlő 242 nm
Eladó ház Pécs, Makár-tető dűlő 242 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7969605
Referenciaszám: HZ065521
Frissítve: 16 napja

Pécs eladó családi ház 4 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
764 463 Ft/m²
242 m²
Alapterület
1069 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 917 Ft
Második évtől
732 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ALACSONY ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ!Pécsi Mecsekoldalban megvételre kínáljuk ezt a páratlan városi panorámával rendelkező és finom eleganciával kialakított álomotthont!A lakóházat egy 1069 m2 nagyságú parkosított, gondosan megtervezett kert veszi körül.Az épület 3 szintes, összesen 242 m2 alapterületű, kiváló elrendezésű. A középső szinten található a minden igényt kielégítő konyha, kellemes hangulatú étkező és nappali, WC, egy hangulatos, szaunával ellátott fürdőszoba, egy gardróbszoba, valamint a kb. 35 m2 nagyságú fedett terasz, melyről Pécs városa, a TV torony és a Székesegyház látványa tárul elénk.A legfelső szinten kaptak helyet a hálószobák hangulatos loggiával és csodás mecseki panorámával.Az alsó szinten 3 állásos garázs, konditerem, mosókonyha, tároló kapott helyet.A ház 'okosotthonként' működik, a riasztó berendezés, a fűtésrendszer távolról működtethető. A kocsibeállóban elektromos autó töltési lehetőség került kiépítésre.További extrák: BWT vízlágyító rendszer, szűrt víz, programozható öntözőrendszer, 20 m3-es ciszterna, egymással összehangolt fűtési rendszerek (gáz- és vegyes tüzelésű kazán) valamint a nappaliban egy pellet tüzelésű kályha, a meleg vizet napelem biztosítja.A ház REZSIKÖLTSÉGE a kiépített és összehangolt rendszereknek köszönhetően igen kedvező.A ház igény szerint bútorozottan eladó!Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szuper ingatlan, kérem forduljon hozzám további információért, vagy a megtekintés időpontjának egyeztetéséért.Ne szalassza el a lehetőséget, hívjon mielőbb!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
35 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Szeles Éva Duna House - Komló Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsné Szeles Éva Duna House - Komló Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY