Eladó ház Pécs, Tettye, Gáspár utca 90 nm
Eladó ház Pécs, Tettye, Gáspár utca 90 nm
Eladó ház Pécs, Tettye, Gáspár utca 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8083084
Feltöltve: 16 napja

Pécs eladó családi ház 1+1 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
176 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
45 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Pécsett, a Tettyei romok szomszédságában egy 90 nm-es telken található kb. 45 nm-es összközműves felújítandó családi házat. Az ingatlan egy átmenő forgalomtól mentes, csendes kis zsákutcában található, gyönyörű kilátással a városra és a Mecsekre, mégis közel a belvároshoz, mindössze 10 perc sétatávolságra a Király utcától. A családi ház az 50-es évek közepén épült, tégla és terméskő vegyes falazatú, egy nagyszobával, konyhával, étkezővel és fürdővel rendelkezik. Az összközműves ingatlan teljes felújítást igényel, amit az új tulajdonos saját ízlése szerint tud kivitelezni. A ház melegéről gázkazán gondoskodik, rezsiköltsége igen kedvező, minden a saját fogyasztás alapján fizetendő. A környék kedvelt pécsi kirándulóhely, pár perc sétára található a Tettye-forrás, a Vízkerék, a Mésztufa-barlang, a Havas Boldogasszony-templom, és sok remek mecseki túraútvonal. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik egy frekventált környéken keresnek saját igény szerint felújítandó kis házikót, de lokációja miatt befektetési célra is tökéletes, pillanatnyilag is albérlők lakják. Az ingatlan per és tehermentes, fizetés után gyorsan költözhető! Hitelre vásárló ügyfeleinknek díjmentes hitel előminősítéssel, CSOK PLUSZ, Babaváró, LTP ügyintézéssel állunk rendelkezésükre! Bankfüggetlen szakértőnk 12 pénzintézetet tud versenyeztetni, így az Ön számára legkedvezőbb megoldást tudjuk kínálni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
H
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
am-micro antennás
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Casa4you ingatlaniroda Casa4you ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Casa4you ingatlaniroda Casa4you ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY