Eladó ház Pécs, Postavölgy 250 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 250 nm
Eladó ház Pécs, Postavölgy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7736241
Frissítve: 3 hónapja

Pécs eladó családi ház 7+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
279 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
1060 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Pécs közkedvelt részén Postavölgyben, egy 1060 nm-es telken található 250 nm-es, 3 szintes, 8 szobás családiházat. Az ingatlan sajátossága, hogy a felső két szint saját külön bejárattal rendelkezik, külön mérőórákkal, így akár albetétesíthető és külön lakásként eladható, vagy albérletbe is kiadható ( jelenleg is albérlő lakja ), vagy két generáció összeköltözésére is alkalmas. A ház alsó szintje egy 100 nm-es frissen felújított, műanyag nyílászárós, klimatizált, 3 hálószobás, konyhás, külön fürdő és wc-vel, előszobával rendelkező lakrész. A felső két szint még az eredeti állapotában található, mindegyik szinten külön fürdő és wc található. A ház melegéről gázkazán gondoskodik, de alternatív lehetőségként vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A vezetékes víz mellett bő vízhozamú ásott kút biztosítja ingyenesen a locsolást a kertben! Az ingatlanon helyet kapott még egy kialakítás alatt álló külön apartman, melléképületek, pince, és egy 54 nm-es klimatizált garázs. A térkövezett udvarban mediterrán jellegű terasz lett kialakítva, ami helyet biztosít nyári estéken baráti összejövetelekre, grillpartikra. A közelben található kisbolt, buszmegálló, Tesco, a belváros mindössze 10 perc autóval. Ajánlom mindazon kedves ügyfelünk figyelmébe, akik egy frekventált környéken keresnek nagyméretű jó adottságokkal rendelkező családiházat, de befektetés céljából is tökéletes választás, mivel albetétesítve külön eladható! Igény esetén a ház előtt található telek is megvásárolható hozzá!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
6 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
HH (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
am-micro antennás
beépített konyhabútor
beépített szekrény
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kőnig Gábor Nexus Ingatlaniroda Pécs Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY