Eladó ház Pécs, Bálics 176 nm
Eladó ház Pécs, Bálics 176 nm
Eladó ház Pécs, Bálics 176 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7840205
Frissítve: 7 hónapja

Pécs eladó családi ház 4 szobás: 295 millió Ft

295 millió Ft
1 676 136 Ft/m²
176 m²
Alapterület
1312 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 856 165 Ft
Második évtől
1 168 414 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű luxus ingatlan a Mecsekben eladó! Az ingatlan egy 1312 négyzetméteres telken található a Mecseken. Az ingatlan 2020-ban épült magas minőségű anyagokból, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával. Az alsó szinten található egy 2 állásos garázs, amelyből egy mosó konyhán keresztül a közlekedő helyiségbe jutunk. Ezen felül az alsó szinten kialakításra került egy amerikai konyha-nappali, egy dolgozószoba és egy fürdőszoba. A felső szinten három hálószoba található, melyek mindegyike kényelmes méretű és modern kialakítással rendelkezik. Az egyik hálószoba saját fürdőszobával, gardróbbal és saját terasszal rendelkezik, így a privát terület sem marad el a luxusból. A házat tulajdonosai úgy tervezték, hogy minden részletre különös hangsúlyt fordítottak, így számos extrával rendelkezik az ingatlan. Komfortot emelő megoldások: - mindkét szinten padlófűtés és mennyezeti hűtés (hőszivattyú) - bioetanol kandalló és konyha pult: egységesen egyedi méretre vágatott gres lappal burkolva, fuga illetve toldás nélkül - hővisszanyerős szellőztető rendszer: A hővisszanyerős szellőztető zárt ablakok mellett is biztosítja a friss levegő bejuttatását a házba. A rendszer gondoskodik arról, hogy a lakótér megszabaduljon a rossz, párás, elhasználódott levegőtől, miközben bejuttatja a szűrt, friss, meleg levegőt. A legjobb tulajdonsága, hogy folyamatosan szűrt és friss marad a levegő a házon belül - szobánként szabályozható termosztát - elektromos, távvezérelt zsalúziák - minőségi bosch beépített konyhai gépek- beépített, mennyezeti páraelszívó, és kávéfőző - jacuzzi, amely a vételár részét képezi - automata öntözőrendszer - kerti tó, vízeséssel és saját stéggel - riasztó- és kamerarendszer - 2 állásos garázs A ház egységesen mind olasz minőségi lapokkal van burkolva és a bútorok nagy része is egyedileg lett tervezve, legyártva. A házat távolról vezérelhető riasztó- és kamerarendszer őrzi. Kerítés lézervágott lemezekkel díszített úszókapu elegáns megjelenése mellett véd a kíváncsiskodó szemek ellen. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és vegye át ezt a luxus ingatlant a Mecsek szívében! Hívjon még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a lenyűgöző otthont.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
luxus
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
beépített konyhabútor
beépített szekrény
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czikora Bence Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 367 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czikora Bence Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 367 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY