Eladó ház Pécel 200 nm
Eladó ház Pécel 200 nm
Eladó ház Pécel 200 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7976888
Referenciaszám: H339412
Frissítve: 17 napja

Pécel eladó családi ház 5+1 fél szobás: 159,9 millió Ft

159,9 millió Ft
799 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
903 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 464 071 Ft
Második évtől
633 320 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Családosok! Pécelen, a felkapott Csatári-dűlőben kínálunk eladásra egy kiváló állapotban lévő, 200 nm-es, színteltolásos, 5+1 szobás, 2 fürdőszobás, egyedi tervezésű lakóingatlant. Az ingatlanhoz tartozik egy 903 nm-es telek, melyen egy rendezett kert (kertitóval, kemencével, grillezővel, fedett sanetlivel, autómata öntözőrendszerrel) található, valamint 3 terasz, ami 9, 27 és 22 m2-esek, ahol kellemes nyári estéket tölthetnek el családjukkal. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 2 férőhelyes garázs, ahol biztonságban tudhatják autóikat. Az ingatlan világos, és minden igényt kielégítően bútorozott és gépesített. Az egyedi tervezésnek köszönhetően, az ingatlan minden helyisége kényelmes és praktikus, így tökéletes otthona lehet egy nagyobb családnak is. Az ingatlan fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, melynek köszönhetően a hideg téli napokon is kellemes meleg várja Önöket otthonukban. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi kényelemről sem. Az ingatlanhoz tartozik egy riasztórendszer is, így biztonságban tudhatják otthonukat és családjukat. Az ingatlan közelében találhatóak boltok, iskolák, óvodák, valamint számos sportolási lehetőség is adott. Keleti pályaudvart 25 perc alatt vonattal kényelmesen elérhető, autőval is könnyedén megközelíthető a belváros. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, bizalommal kereshet minket. Várjuk érdeklődésüket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
terasz
pince
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muróczky Andrea Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muróczky Andrea Rock Home Lónyay Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY