Eladó ház Pápa 135 nm
Eladó ház Pápa 135 nm
Eladó ház Pápa 135 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7949005
Feltöltve: 3 hónapja

Pápa eladó családi ház 4 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
317 778 Ft/m²
135 m²
Alapterület
977 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ BELVÁROSI CSALÁDI HÁZ PÁPÁN! Kiváló LOKÁCIÓ, KIFOGÁSTALAN állapot! Itt a lehetőség, hogy kihasználja ezt a ritka ajánlatot! Eladó egy 1960-as években épült, duplakonfortos 135 m?-es, 4 szobás, 2 lakrészes családi ház Pápa belvárosának szívében, a Czucor Gergely utcában. Az ingatlan 50 cm vastagságú Eszterházy téglából épült. Az ELSŐ LAKRÉSZ 3 egész szobából, 2 előszobából, konyhából, kamrából, WC-ből, fürdőből és közlekedőből áll. A MÁSODIK LAKRÉSZ tartalmaz egy előszobát, fürdőt, WC-t, konyhát és szobát .Ez a két lakrész igény szerint egybe is NYITHATÓ. Az ingatlan 2004-ben TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, mely során újjáépítésre került az elektromos hálózat, a vízvezetékek, valamint kicserélésre kerültek a NYÍLÁSZÁRÓK is, melyek most műanyag, HŐSZIGETELT kivitelűek. Fűtés szempontjából GÁZKONVEKTOROS rendszert találunk. Az ingatlan melegvizét elektromos bojler biztosítja. A tetőszerkezet FAGERENDÁS kivitelű, melyet 2012-ben felújítottak. Összesen 977 m?-es telken található a ház, melyen egy ZÁRT GARÁZS és két TÉGLAÉPITÉSŰ melléképület is helyet kapott. A gondozott és KÖRBEKERITETT kertben 2 kerti csap áll rendelkezésre. Az ingatlan TEHERMENTES és STATIKAILAG KIFOGÁSTALAN. További extrák: IPARI ÁRAM és LÉGKONDICIONÁLÓ. Habár az ingatlan már több éve nem lakott, azonban tökéletes választás családok számára, befektetőknek, illetve akár üzleti célra is hasznosítható. Ne habozzon, keressen minket bizalommal és tekintse meg ezt a gyöngyszemet a Pápa belváros szívében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
melléképület
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY