Eladó ház Pápa 145 nm
Eladó ház Pápa 145 nm
Eladó ház Pápa 145 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7946457
Feltöltve: 3 hónapja

Pápa eladó családi ház 4 szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
1 165 517 Ft/m²
145 m²
Alapterület
9800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 481 Ft
Második évtől
669 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálunk Pápán a Törzsökhegyen egy 145m2 es exkluzív kivitelezésű családiházat , hatalmas 9800m2 es telekkel . A házban amerikai konyhás nappali, három hálószoba, fürdőszoba, előszoba és 2 wc található. A házhoz 2 terasz és egy 100 m2 es melléképület, melyben egy 20 m2-es új garázs is helyet kapott, továbbá a ház alatt egy 15m2es pince is kialakításra került. Nyílászárói, és burkolatai is prémium minőségről tanúskodnak Nyílászárók: fa/dupla üvegezés, fa zsalugáter, 2db terasz ajtó( 1db tòlhatò+1db kétszárnyú) Lábazat, oszlopok, terasz oldalfal eredeti pattintott sziklakő burkolattal van ellátva! Mind két terasz Süttői mészkő és Marazzi járólap burkolatot kapott, 4 db Süttői polírozott fedőlappal, és akácfa virágládákkal. A teraszok Botament felfagyásgátló és víz kizáró szigeteléssel lettek ellátva, 30 és 35 m2 nagyságúak. Az optimális hőérzet eléréséről szigetelés (12cm külső, 30cm födém szigetelés), a fűtésről hőszivattyú és kandalló padlófűtésen keresztül gondoskodik, nyáron klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A lakók biztonságáért kamerarendszer felel. A nyílászárók kiváló minőségű anyagokból készülnek. A ház belső designja profi belső építész és saját ötletek alapján lett kialakítva, felső kategóriás prémium anyagok felhasználásával . A telken egy 150m2 es tó is megtalálható, és a teleket patak szegélyezi . A szépen gondozott kert vízellátása öntözőrendszeren keresztül kútról történik. A terület állattartásra vagy önellátásra is alkalmas. Lovas túrákhoz ideális. Igény esetén tovább bővíthető a terület. A naplementék itt lélegzetelállítóak, a környezet csendes és a kilátás is gyönyörű. Patakok, dombok, erdők ölelésében. A Bakony lábánál! A belváros pár perc alatt elérhető , továbbá a M83-as gyorsforgalmi út közelsége miatt Győrbe akár 25 perc alatt elérhetünk. Ne maradjon le róla ! Irodánkon keresztül teljes ügyintézésre van lehetőség. Hitel, Csok, támogatások igénybevétele, díjmentes tanácsadással, ügyvédi háttérrel, bankfüggetlen tájékoztatással, adásvételi szerződés lebonyolításával! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetést, ha megszeretné tekinteni ezt az ingatlant, kérem telefonon egyeztessünk időpontot, 08:00-19:00 időszakban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
saját parkoló
kert
alacsony közös költség
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Smart Partner Ingatlan Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Smart Partner Ingatlan Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY