Eladó ház Pápa 89 nm
Eladó ház Pápa 89 nm
Eladó ház Pápa 89 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7797117
Referenciaszám: H470373
Frissítve: 19 napja

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 19,2 millió Ft

19,2 millió Ft
215 730 Ft/m²
89 m²
Alapterület
2340 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 723 Ft
Második évtől
76 046 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok 89 nm-es családi házat Tapolcafőn. A település közigazgatásilag Pápa városához tartozik, a 83 számú fő út mentén fekszik. A városrész, a belvárostól mintegy 7 km távolságra van, ahol működik óvoda, több vállalkozás, és turisztikai szempontból megemlítendő a Tapolcafői Forrás tanösvény. Az ingatlan egy csendes mellékutcában található, közel a központhoz, buszmegállóhoz, kiskereskedelmi boltokhoz. A ház 1974- ben épült téglából, tetőhéjazata cserép. Jelentősebb felújítás, átalakítás nem történt, a burkolatok, a fa nyílászárók eredeti állapotúak. A lakás elosztását tekintve 2 nagyobb szobából, közlekedőből, fürdőszobából, konyhából, kamrából, padlásfeljáróból, és egy használaton kívüli helyiségből áll. Közvetlenül csatlakozik a fő épülethez, 22 nm-es istálló, 38 nm-es pajta, melyek kiválóan alkalmasak gazdálkodásra, vagy garázs , kazánház kialakítására. Homlokzata, tetőszerkezete korának megfelelő állapotú, statikailag kifogástalan. Jó elrendezésű, könnyen 3 szobássá alakítható, jelenleg üres, pár hónapja nem lakják. Fűtése hagyományos kályhákkal történik. Meleg víz rendszer nincs kiépítve. A telek 2340 nm-es, a kertet jelenleg legeltetik, az udvart kaszálják. Az ingatlan per és tehermentes, adásvétel után azonnal birtokba vehető. Várom megtisztelő hívását, ha felkeltettem érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1974
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Józsa Ottó Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY