Eladó ház Pápa 90 nm
Eladó ház Pápa 90 nm
Eladó ház Pápa 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7739983
Referenciaszám: 300580
Frissítve: 19 napja

Pápa eladó családi ház 2+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
611 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
615 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pápán az Erzsébet városban egy 2 és fél szobás családi házat. Az ingatlan 615 m2 -es telken helyezkedik el, 2,5 szobás, alapterülete 90 m2. Elrendezése: Utca felől 2 szoba, középen egy előtér, melyből nyílik minden helyiség. Egy konyha beépített bútorral, egy fürdőszoba, mosókonyha vagy háztartási helyiség. A bejárattal szemben egy kis előtér és a fél szoba található. A ház felújításon esett át, melynek során a villany vezetékek és a vízvezetékek cseréje megtörtént. Nyílászárók jó állapotúak, eredeti, fából készültek. A konyha beépített bútorral és gépekkel a vételár részét képezik. Szobák burkolata fa parketta, a többi helyiség járólap borítást kapott. Jó állapotú, folyamatosan karbantartott az ingatlan. A ház melegéről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. Az udvaron melléképület, mosókonyha, nyári konyha található, itt került elhelyezésre a gázkazán. A ház egy része, a kisszoba alatt pincehelyiség található, melynek mérete 8 m2. A következő épület a garázs, egy kocsi tárolására alkalmas. Tetőszerkezet jó, cseréppel borított. A telek végén egy 80 m2 es téglaépítésű épület, amely használható tárolásra, műhelyként de akár egy külön lakrész is kialakítható belőle, külön bejárattal a másik utca felől. Ajánlom az ingatlant vállalkozásra vagy azoknak akik összeköltözésben gondolkodnak, külön de mégis egy helyen szeretnének élni, itt adott a hely ehhez. Irányár: 55.000.000.-Ft Érdeklődni: Eigner Mária 06 30 333 5131 vagy eignerm03@gmail.com Ügyfélbarát Ingatlan Irodánk CSOK+ hitel ügyintézésben ingyenes segítséget nyújt, igény esetén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eigner Mária Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 333 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eigner Mária Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 333 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY