Eladó ház Pápa 140 nm
Eladó ház Pápa 140 nm
Eladó ház Pápa 140 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7677344
Referenciaszám: H464853
Feltöltve: 16 napja

Pápa eladó családi ház 4 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
327 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
714 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tókert kedvelőinek ajánlom a kétszintes családi házat. Lokalizáció A Tókert sokak kedvelt városrésze. Az utca csendes, környezete rendezett. Könnyen és gyorsan megközelíthető a Belváros. Gyermekeseknek jó hír, hogy bölcsöde, óvoda, iskola is pár percre van a háztól. Az épület leírása A ház alsó szintje 1961-ben épült téglából. 1993-ban bővítették a felső szinttel, majd 6 éve teljes felújítás történt. Szigetelték a házat, színezték a homlokzatot, a vezetékeket kicserélték, új burkolatot kaptak a helyiségek. Újak a nyílászárók is. A tető palával fedett. A lakás leírása Alsószint: előszoba, fürdőszoba (zuhany) + WC, konyha, étkező, 2 db szoba, lépcsőfeljáró Felsőszint: nappali, folyósó , 2 db szoba Fűtés: gáz (cirkó) + vízteres cserépkályha Nyílászárók: fa Klíma: nincs A telek első része térkővel borított. Itt épült fel a garázs, illetve a melléképület. Utóbbiban kialakításra került egy szoba, konyha, kamra és egy fürdőszoba. Az udvar ezen részén állították fel a medencét. A hátsó részen gyümölcs fákat és virágokat ültetett tulajdonosa. A kert füvesített. További információért hívjon a megadott telefonszámon. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Erika Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Erika Otthon Centrum - Pápa Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY