Eladó ház Pápa, Tókert 110 nm
Eladó ház Pápa, Tókert 110 nm
Eladó ház Pápa, Tókert 110 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7834682
Feltöltve: 8 hónapja

Pápa eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
408 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
711 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pápa Tókert városrészén egy 110 m2 nagyságú, 3 szobás, részben felújított családi házat, valamint egy külön, de hozzátartozó 30 m2 nagyságú garzonlakást. Az ingatlan 711 m2 nagyságú rendezett, fás-gyümölcsös, impozáns megjelenésű telken fekszik, rajta egy két lakrészes családi házzal, egy különálló garzonlakással, valamint egy garázzsal. A családi ház maga 110 m2 nagyságú, 3 szobás, 2 konyhával, 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 20 m2 nagyságú fedett terasszal. Ahogy az alaprajzon is jól kivehető a két lakrészes házat, egy fal kivételével egybe is lehet nyitni. Jelenlegi állapot szerint a két lakrészes családi ház, - a villany kivételével-, különálló közüzemmel, külön mérőórákkal rendelkezik, ebből kifolyólag kiváló befektetési lehetőség kiadás szempontjából is. A nyílászárok szinte mindenhol korszerű műanyagokra lettek kicserélve. A ház fűtése lakrészenként gázkazánnal megoldott, amik radiátoros hőleadókkal biztosítják a kellemes hőmérsékletet. A családi ház tető-tartószerkezete néhány éve ki lett cserélve, le lett szigetelve. Az ingatlanhoz tartozó 30 m2 nagyságú, külön közüzemmel rendelkező garzonlakást 2017-ben építette jelenlegi tulajdonosa, ami teljesen modern és praktikus elrendezésű. Az OTP Ingatlanpont teljes körű szolgáltatással áll a vevők rendelkezésére, hogy könnyedén lebonyolíthassák ingatlanügyleteiket. Kínálatunkban szereplő ingatlanokhoz kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk, amely segít az ingatlan finanszírozásában. Az adásvételi szerződés megkötése során lehetőség van megbízható ügyvédi közreműködésre, amely biztosítja az ügylet jogi hátterét. Emellett segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézésében is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY