Eladó ház Pap 200 nm
Eladó ház Pap 200 nm
Eladó ház Pap 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079237
Referenciaszám: H483627
Frissítve: 2 napja

Pap eladó családi ház 5 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
175 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
917 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Papon kínálok eladásra egy 1975 ben téglából épült családi házat, mely egy 915 nm-es telken fekszik. Az ingatlan, mely 250 nm-es remek lehetőség leendő tulajdonosának, mivel nemcsak otthont, hanem akár üzleti lehetőséget is kialakíthat. Ami igazán különlegessé teszi, az a belső elrendezése a helységek kialakítása, valamint, hogy a telek közepére épült . Belső elrendezésében: földszinten kialakított több helyiségből álló kiszolgáló egység, raktárak, kazánház egyéb helységek. 1 emeletén: 2 szoba, nappali, konyha , fürdőszoba+wc és kamra, 2 szinten: 3 szoba, fürdőszoba. Fűtéséről gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, viszont az otthon melegét egy kandalló is elősegíti. Szobái keményfa parkettával és járólappal burkoltak. Délnyugati fekvése által kellemes, világos és meleg hatást kelt. Udvara parkosított és rendezett, melyen garázs is elhelyezésre került. Az ingatlan remek lehetőség vállalkozás kialakítására, akár panzió működtetésére . Könnyen megközelíthető helyen található, pár percsétára : orvosi rendelő, patika, óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, Amennyiben bővebb információra lenne szüksége keressen bizalommal telefonon !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY