Eladó ház Pákozd 82 nm
Eladó ház Pákozd 82 nm
Eladó ház Pákozd 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7706636
Frissítve: 11 hónapja

Pákozd eladó családi ház 2 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
487 805 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1517 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 090 Ft
Második évtől
158 429 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pákozd belterületén jó befektetési lehetőséggel 1 tulajdonostól 2 holtig tartó haszonélvezövel akik mind a ketten 80 évesek eladó.2 idős haszonélvező az ingatlanban marad halálukig ,ezért befektetés céljábol ajánlom az ingatlan megvételét birtokba egyenlöre nem vehető megtekinteni csak kivülről az utcárol lehetséges.A haszonélvezeti jog ellenértéke is benne foglaltatik a vételárba.1517 m2 -es dupla széles egy 82 m2 -es ház található 2 szoba napali ,üvegfolyosó padlásfeljáró ahol a gázkazán (cirkó) van elhelyezve konyha spájz fürdőszoba wc.Az ingatlan összközműves (víz,villany,csatorna,gáz,furt kút)a telek dupla széles igy akár leválasztható be épithető utca frontra nyiló bejárattal.Az ingatlan per és tehermentes.A telek minden iránybol körbe keritett..A fütés gázcirkoval történik radiátorokkal.A melegvízet villanybojler biztositja.A telken olak garázs több gyümölcsfa a telek hátsó részében müvelésre alkalmas terület található. Pákozd község infrastrukturája kiépitett ingatlantól 5 percre sétára található buszmegálló több élelmiszerbolt ,gazdabolt ,posta ,orvosi rendelő, fogászat,gyógyszertár,éttermek ,iskola ,óvoda, bölcsöde dohánybolt,templom,önkormányzat ,pékség,cukrászda, focipálya stb...Pákozd a Velencei tó északnyugati részén helyezkedik el természeti értékekben gazdag területen.Többek között itt található a geologiai ritkaságnak számitó ingokövek valamint a Pákozdi Arborétum vadaspark és Pákozdi emlékmű. .Számtalan túra utvonal kinál lehetöséget a természet kedvelöinek.A Velencei tó kiváló vizisportok horgászat kedvelöinek hajó kázási(Szúnyog szigeti kikötöből indulnak a hajók amivel be lehet járni a tavat csónak tárolási lehetőség is van a szigeten) csónakázási lehetőség a nádasok vadregényes lagunái között.A szigeten található a híres Halász Csárda kiváló ételeivel.Székesfehérvár 11 km -re (nagybevársálás munka stb)Budapest gyorsan könnyen megközelithető az M7 -es autópálya közelsége miatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 724 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 724 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY