Eladó ház Ózd 99 nm
Eladó ház Ózd 99 nm
Eladó ház Ózd 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8080820
Referenciaszám: H483653
Frissítve: 17 napja

Ózd eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
403 030 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1431 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ózd Cipó részén eladóvá vált egy újszerű állapotban lévő családi ház! Az ingatlan egy zsákutcában található, így csendes nyugodt környezetet biztosít az itt élők számára! Az ház dupla 1431 négyzetméteres telken helyezkedik el. A telekösszevonás a földhivatali nyilvántartásban is át lett vezetve, tehát egy helyrajzi számon szerepel. Az épületet 2007-ben teljesen átépítették és bővítették. A régebbi épületből csak néhány fal maradt, A bővítéskor két szobát, tárolót és közlekedőt építettek a régi épülethez. A tető teljesen ki lett cserélve! A belső falak át lettek építve. Az épület teljes gépészete, a vízvezeték, villanyvezeték, gáz és szennyvízvezeték új lett! A hideg és meleg burkolatok szintén újak. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal, gázkazánnal, valamint klímával is lehetséges! Így a tulajdonos választhat, melyik módon szeretné működtetni. Az új tulajdonos, gyakorlatilag egy közel 20 éves házat vásáról! Az átalakítás óta napelemrendszer lett felszerelve, aminek következtében az éves villanyszámla mindössze 15000 forint! Ezen kívül egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. Az ingatlan kiválóan alkalmas gyermekes családoknak. Azoknak ajánlom, aki nem akar bajlódni a felújítással, hanem egy mai kor igényeinek megfelelő házat keres! Igény esetén pénzügyi tanácsadónk személyre szabott megoldást kínál az ingatlan vásárlás lebonyolításához az ügyfeleink igényei szerint. Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Ózd Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY