Eladó ház Orosháza 223 nm
Eladó ház Orosháza 223 nm
Eladó ház Orosháza 223 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7195706
Referenciaszám: 167800505
Feltöltve: 17 napja

Orosháza eladó családi ház 4 szobás: 124,5 millió Ft

124,5 millió Ft
558 296 Ft/m²
223 m²
Alapterület
1039 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 361 331 Ft
Második évtől
493 110 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Orosháza belvárosában! A tetőtér beépítéses, 2 szintes lakóház 223 m2 alapterületű, mely 1039 m2-es parkosított telken található. A földszinten galériás nappali, 4 szoba, 1 gardrób, 2 fürdőszoba, 1 WC, 1 mosókonyha, 1 étkező-konyha, 1 kamra, 1 előtér, 1 közlekedő, 1 db dupla fűtött garázs, 1 télikert, 1 terasz, 1 csempekályha található, míg a tetőtérben a galéria, 1 nagy szoba, 1 kis tároló szoba, 1 padlástér, 2 kis tároló helyiség. A tetőtér további fejlesztésére a felvezetett csőrendszer biztosit lehetőséget. Fűtés-hűtés: geotermikus hőszivattyús padló, fal, mennyezeti fűtés-hűtés Napelemes rendszer. Ami az ingatlan értékét növeli: dekoratív kovácsoltvas kerítés, nemesvakolat, a falak Porotherm Thermo 44 cm nutféderes téglából készültek, Bramac tetőcseréppel fedett a ház, réz csatornarendszer, teljes villámhárító rendszer, Hofstetter külső fa nyílászárók (mindegyik aluredőnnyel és szúnyoghálóval ellátott), Velux tetőtéri ablakok (mindegyik redőny és szúnyoghálóval), Ma-fa belső fa nyílászárók, (padlófűtést is bíró) faparketta, a galéria 2 db Velux nyílászárója távirányítós és esőérzékelős. A ház eresz-padka olyan kalibrált szélességű, hogy nyáron szórt fény érje a belső helyiségeket, de télen direktfényt kapjon minden. A beépített tetőtér vastag szigetelésű, a nagy padlástér mérete 113,5 m2. A kertben programozható, beépített locsoló rendszer található és a kerítés újonnan készült, acéllemezből, időtálló, karbantartást nem igénylő, környezetbarát. A beépített bútorok a vételár részét képezik.   ÖNFENNTARTÓ ÖKOHÁZ: Geotermikus hőszivattyúval és napelemekkel (ivóvízig lefúrt kúttal  biztosított önellátó, önfenntartó ház. Egyáltalán nincs rezsije 5-6 főig vagy 4 fő és egy teljesen elektromos autó fenntartására. A lakás geotermikus rendszerrel hűtött-fűtött. Nincs szükség levegő keringtető, légkondicionáló berendezésre. Napelem rendszere éves szinten 14 000-14500 KW áram termelésére kalibrált, amit 53 napelem panel biztosít. Áram hiányában csempekályha biztosítja a lakás fűtését.    Érdeklődni:   Lakasttalalok.hu  Szántó Nikoletta +36 30 353 0521  Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére. Mindent tud egy helyen intézni! Bízza profikra ingatlanügyeit!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
15
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
ipari áram
luxus
garázs
kamra
gardrób
terasz
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szántó Nikoletta Lakasttalalok.hu Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szántó Nikoletta Lakasttalalok.hu Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 353 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY