Eladó ház Orfű 250 nm
Eladó ház Orfű 250 nm
Eladó ház Orfű 250 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7975471
Frissítve: 2 hónapja

Orfű eladó családi ház 7+1 fél szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
399 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
958 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A település központi, mégis csendes részén található,ez a 2019-ben vezetékig felújított ház, mely jelenleg vendégházként üzemel.A főépület 5 darab külön bejáratú teljes értékű lakásból áll, mindegyikhez saját konyha, fürdőszoba tartozik ( 3 db nagyméretű stúdió, 1 db 2 szobás lakás, 1 db 3 szobás lakás). A felújítás során a 38 cm vastag főfalak 10 cm vastag szigeteléssel lettek ellátva, a nyílászárók korszerű, hőszigetelt műanyag szerkezetek redőnnyel. Az épületek fűtését, hűtését inverteres split klímák biztosítják (7 db), kiegészítő fűtés kandallókkal is lehetséges (a főépület 5 db kéménnyel rendelkezik). A főépületen kívül az arborétumszerű kertben egy további kisebb épületben szaunaház került kialakításra pihenősarokkal, fürdő-wc-vel, mely akár különálló kis apartmannak is kialakítható, míg egy további épületben egy jól felszerelt konyha-étkező, közösségi tér található, hozzá kapcsolódó részben fedett terasszal, kemencével, kerti kiülővel. A ház rezsiköltsége mérete ellenére igen kedvező, a 6 kwp napelemes rendszernek köszönhetően. Elektromos rendszer 3 fázis, fázisonként 25 A, az ad-vesz mérőn kívül vezérelt mérő és H tarifás mérő is beszerelésre került. A háztól néhány perc séta távolságra vegyesbolt, játszótér, vendéglők, és a tópart egyaránt elérhető. A ház teljesen költségmentes, újszerű állapotú, jól, hasznosítható több generációs családi házként, szálláshelyként, vagy akár társas üdülőként. Az ingatlan tehermentes, közvetlenül tulajdonostól eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
Átlagos rezsiköltség:
10 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
erkély
terasz
melléképület
mosókonyha
kábeltévé
internet
bútorozott
hőszigetelt
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 981 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 981 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY