Eladó ház Nyírtura 312 nm
Eladó ház Nyírtura 312 nm
Eladó ház Nyírtura 312 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8072897
Feltöltve: 24 napja

Nyírtura eladó családi ház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
400 641 Ft/m²
312 m²
Alapterület
5000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amikor felkérést kaptam ennek az ingatlannak az értékesítésére, nem gondoltam, hogy ennyire különleges látványban lesz részem. Az ingatlan helyét igen nehezen találtam meg, hiába van Nyírtura legegyszerűbben megközelíthető utcájában. Az utcáról nem látszik, hogy milyen fantasztikus helyen van ez a jól megtervezett ház. Tehát ha úgy szeretnél "elbújni" a kíváncsi tekintetek elől, hogy mégis a település egyik legjobb utcájában élsz, nem messze Nyíregyházától sem, ráadásul egy 5000 nm-es erdősített terület közepén, akkor ezt meg kell nézned. A színek? Hát ez ilyen. A gazdája színes egyéniségét tükrözi, a jókedvet, a derűt, a mosolyt. Mondtam is, mintha egy meseoviban lennék vagy egy vidám játszóházban. Ennyit az érzésekről, melyet kiváltott belőlem. A tények pedig: 2004-ben saját terv alapján épült, hőszigetelő és energiatakarékos 38-as porotherm téglából,+ 6 cm-es külső szigetelést kapott. A mennyezeti szigetelés 30 cm-es, a belső hőmérsékleten érezhetőek is a fentiek. Fűtése többféle módon megoldható. Vegyes tüzelésű kazánnal, s gázcirkó kazánnal egyaránt. A falikazán alig 1 éves, s még nem volt használatban, hiszen a házat körbeölelő erdő lehetőséget nyújt a legolcsóbb és legjobb tüzelési módra, a fával történő különleges samottéglával rakott egyedi kandalló tüzelésre. A házban 3 hálószoba, s egy hatalmas nappali található. Igen, jól látod, a nappaliban a szauna! A fürdőszobák száma 2, kád és zuhanyzó egyaránt. A garázs a ház egyik 50 nm-es helyisége. A ház fekvése K-D-Ny, a szobákban hatalmas üvegfelületeken át engedi láttatni az erdő csodálatos látványát. A konyhából egy 40 nm-es terasz ad nyáron pihenésre lehetőséget. Az udvar hátsó része térburkolattal van ellátva, ahol 2 garázs, s 1 tároló és filegória is található. A fák, a madarak s a természet csendes és pihentető életérzésében élni minden ember vágya. Itt egy különleges lehetőség! Részletesen akkor tudok erről beszélni, ha megtekinted. Arra felhívom a figyelmet, csak az keressen, aki valóban vásárolni szeretne ingatlant. Az ingatlan üzlet, az otthon érték!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
mosókonyha
internet
telefon
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lecza Edit
+36 70 942 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lecza Edit
+36 70 942 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY