Eladó ház Nyíregyháza, Levendula utca 249 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Levendula utca 249 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Levendula utca 249 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7708065
Referenciaszám: HZ085183
Frissítve: 16 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 5 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
461 199 Ft/m²
249 m²
Alapterület
1232 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán a Levendula lakópark első ütemben épülő ház eladó.Az új építésű önálló családi ház, amerikai konyhás nappalival és 4 szobával kerül kialakításra, mely magas minőségben, korszerű gépészettel, 10 kilowatt teljesítményű napelemekkel felszerelve, energiahatékony kivitelben eladó.Az 1.232nm-es telken még kialakításra került egy garázs 39,28 nm, fedett terasz 41,65, kuka tároló 1,70nm -es és egy tároló 1,70nm.Teljes helyiségleltárt megtalálják a fotók között.A házat saját magánútról közelíthetjük meg, csendes, alacsony forgalmú utcában, Nyíregyháza belvárosától körülbelül 10 percre található.A készültségi fok miatt választhatók még a burkolatok mintái, méretei.A házat és a garázst összekötő térkövezett járda részt tetővel védik majd a csapadék ellen, hogy a hazaérkező lakók komfortérzetét ezzel is emeljék.Az ingatlant cég építi, így igénybevehető minden jelenleg elérhető otthonteremtési támogatás, babaváró kamattámogatott hitel, illetékmentesség, és ÁFA kedvezmény is.Felmerülő kérdés esetén telefonon érdeklődhet, illetve minden tervdokumentáció rendelkezésre áll kollégáinknál, ha át szeretnék tekinteni irodáink egyikében.Fűtés, melegvíz:A lakás fűtését falfűtés biztosítja.A melegvíz ellátást 2 db Ariston Velis Evo Wifi 100EU V=100 l-es elektromos fűtésű fali melegvíz-tároló, illetve 1 db Ariston Andris An Lux Eco 10U/5 EU V=10 l-es pult alá épített elektromos vízmelegítő biztosítja. Az épület hűtését split klíma elégíti ki. Az alkalmazott rendszerek épületgépészeti tervek és műszaki leírások szerint készülnek.Hőszigetelések:A hőszigetelés tervezésénél elsődleges szempont az alacsony energia igényű lakóépület létrehozása. A hőszigetelő felülethez tartozik minden épületrész, amely elválasztja egymástól a meleg belső és a hideg külső levegőt, ide tartoznak tehát a külső falak, bizonyos helyeken a tető, a födém, a padló, az ablakok és a külső ajtók. Elengedhetetlen, hogy a burok kivétel nélkül kiváló hőszigetelő tulajdonságú legyen. Ezt a hőszigetelő tulajdonságot a Porotherm 38 Profi falazóblokkból készült külső teherhordó főfalak 15 cm vtg, homlokzati hőszigeteléssel elégítik ki. Az épület külső burkolatának minden elemének azonos, kiválóan hőszigeteltnek kell lennie. A földszint fölötti födém vízszintes felületén 30 cm összvastagságú Rockwool Multirock Plus ásványi szálas hőszigeteléssel készül. A lábazati falnál kiegészítő hőszigetelésként zárt cellás Austrotherm Expert hőszigetelés készül.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Falfűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
4 081 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Lőrinc Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Lőrinc Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 866 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY