Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 210 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 210 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 210 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7817333
Feltöltve: 8 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 4 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
261 905 Ft/m²
210 m²
Alapterület
2400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sóstóhegy szélén 210 nm-es szerkezetkész modern, lapostetős családi ház eladó! A csendes utcában lévő ingatlan 2400 nm-es körbekerített telken fekszik, mely telek tovább osztható. Villany, víz a telken belül található. Nappali, amerikai konyha, étkező, 3 hálószoba, (a szülő hálóból nyílik egy fürdőszoba és egy gardrób), plusz fürdőszoba, mosókonyha, WC, 36 nm-es garázs, 26 nm-es terasz került kialakításra. A ház hasznos alapterülete 149 nm. A vételár részét képezi a beépítésre került garázskapu, modern 5 kamrás kültéri nyílászárók, továbbá amik nem kerültek beépítésre: Járólapok, beltéri ajtók. (Az épület alapozása síkalappal történt, helyenként a külpontosságnak és a teherosztásnak megfelelő vasalással. A teherhordó falak I. osztályú minőségben Porotherm 30N+F falazóból készültek. A földszint feletti födém fűrészelt fenyő gerendákból (szeglemezes tartóból) készült. Fedélszerkezet és héjazat: A tetőszerkezet enyhe lejtésű szeglemezes rácsostartó szerkezeti kialakítású. Fémlemez tetőfedés készül a rendszer elemeinek kiegészítőivel.) Az ingatlant megbízható, komoly referenciákkal rendelkező kivitelező kezdte el építeni 2023. januárjában. Az ár tartalmazza a teljes tervdokumentációt, mely átadásra kerül. Ha szeretne csendes, zöldövezetben egy modern otthont, melynek befejezése Önre vár, hívjon! (a kivitelező vállalja az épület teljeskörű befejezését)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Terasz:
26 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
terasz
mosókonyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Görömbei Mária
+36 70 676 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Görömbei Mária
+36 70 676 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY