Eladó ház Nyirád 75 nm
Eladó ház Nyirád 75 nm
Eladó ház Nyirád 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972223
Referenciaszám: HZ034490
Frissítve: 10 napja

Nyirád eladó családi ház 4 szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
133 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
846 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 023 Ft
Második évtől
39 607 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyirád Deákipusztán, 75 m²--es, 2 szobás, TEHERMENTES családi ház, melléképületekkel, 846 m²-es telken - ELADÓ! Nyirád központjától 6 km-re, D-Ny-i irányba, CSENDES, NYUGODT, belterületként nyilvántartott részen, Deákipusztán található az 1890-ben, téglából épült ház, mely korábban római katolikus népiskolaként is működött. A közepes állapotú, részben felújítandó 75 m²-es épületrészben 2 egymásból nyíló szoba, konyha, fürdő-WC, előszoba, valamint egy padlásfeljáró, s egy pincelejáró került kialakításra. A víz- és áram megtalálható az ingatlanban, a szennyvíz elvezetése derítőbe történik. A cserép héjazatú, fa gerendás tetőzettel épített ingatlan fűtése a szobákban, valamint a konyhában fa tüzelésű kályhákkal megoldott. A melegvizet villanybojler biztosítja. A lakószobákban hajópadló, a többi helyiségben pedig járólap a burkolat. Az épület része még, az udvarból nyíló, külön bejárattal rendelkező két épületrész, melyekben további helyiségek találhatóak, melyekből korszerűsítést és felújítást követően, tetszőlegesen további lakóegységek is kialakíthatók. Nyirád a Dunántúl középső részén, a Bakony hegység délnyugati lábánál, Veszprém megye déli részén található. Ajka–Tapolca–Devecser–Sümeg városok által határolt terület középpontjában fekszik, mind a négy várostól kb. 15 km-nyi távolságra. Az Agár-tető északnyugati nyúlványainak tövében, a Kis-Bakony és a Deák-hegy alatt simuló lankás területen települt a község. A falu ÉK-i határában folyik a Kígyós-patak, és É-i határában egy halastó is található. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY