Eladó ház Nógrádsáp 110 nm
Eladó ház Nógrádsáp 110 nm
Eladó ház Nógrádsáp 110 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7753037
Referenciaszám: 12639_bhv
Frissítve: 16 napja

Nógrádsáp eladó családi ház 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
317 273 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1130 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrádsáp peremén, tölgyerdőhöz közel jó állapotú, 3 szobás családi ház eladó. Gyerekkoromból emlékszem, hogy az erdő mélye bőven rejti a különböző fajta ehető gombákat: csirkegomba, tinóra, tőkegomba, sampion, ezen kívül különleges erdei szamócák is megtalálhatók, valamint az ősz elején beérő som. De vigyázat! Nem csendes a környék: nyár végén és ősszel szarvasbőgéstől hangos néha az este! Visszatérve az ingatlanunkra, téli alma, körte, szilva is megtalálható, az új lakóépületen kívül a régi vályogház raktárként funkcionál. A két ingatlant a kazánház köti össze, ahol a gázkazán mellett találjuk a vegyes tüzelésű kazánt is. Ez szintén a központi fűtésre van kötve, két szelep fordításával lehet váltani köztük. Az új radiátorok felszerelése is megtörtént. Egyéb alternatív fűtési lehetőségként ajánlanám napelem felszerelését a házra, valamint elektromos panelek elhelyezését a szobákban, irányított áram is rendelkezésre áll. Ásott kút a telken, bővizű, így kiszolgálja a több fős családot is, akár jakuzzi üzemeltetése is minimál költségű lehet ezáltal, vagy nagyobb konyhakert kialakítása is szóba jöhet. A régi építésű házban kis vendéglakás is kialakítható, vagy idősebb hozzátartozóval történő együttélést is segíthet megoldani. A nyílászárók cseréje majdnem teljes, a téglaépítésű ház egy része alatt pedig pince található. Hívását hétvégén is szívesen fogadom, a megtekintések időpontját illetően rugalmas vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pinter Tamás Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pinter Tamás Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY