Eladó ház Nemesvámos 120 nm
Eladó ház Nemesvámos 120 nm
Eladó ház Nemesvámos 120 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7739536
Referenciaszám: 163654
Frissítve: 16 napja

Nemesvámos eladó családi ház 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
625 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
655 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nemesvámos központi részén kínálok eladásra egy mutatós családi házat. Az ingatlant folyamatosan újítják, csinosítják. 655 m2 es telekkel rendelkezik. Ezen található a két szintes családi ház,( tégla építésű) garázs, fúrt kút, és szépen gondozott gyümölcsfák is. A kerítés és kapu cseréjét elkezdték, de a befejezés már az új tulajdonosra vár. Az épület szigetelt, és frissen vakolt, színezett. Alsó szintjén műanyag nyílászárókkal, a felső szinten pedig szintén új, tetőtéri szigetelt fa ablakokkal. Az épületben ipari áram (3X16A) van. Felújítása során elkészült az alsó szinten található fürdőszoba és wc, 2 hálószoba valamint a harmadik hálóból kialakított étkező, amely igény esetén összenyitható a konyhával, vagy visszaalakítható hálószobává. Itt az alsó szinten villany, víz- és csatorna csere is történt. A tető új borítást kapott tehát évekig nem kell aggódnia miatta. A garázskapu: távirányítható, szekcionált műanyag. A tetőtérben kapott helyet a nappali, fürdőszoba +wc, valamint egy kisebb és egy nagyobb hálószoba, ami később akár megfelezhető. Sok-sok lehetőséget rejt magában ez a jó szerkezetű, alápincézett házikó. Fűtéséről nagyrészt a pincében található vegyestüzelésű kazán gondoskodott, ezért a gáz számla havi szinten nem haladja meg a 4.000.- Ft ot. Éves fa felhasználása: 6 m3. Az ingatlan egy saroktelken található. Szomszédságában új családi ház épül. A helyiek nagyon befogadóak, és nyitott emberek. Tehermentes, és gyorsan költözhető! Kérésére, szívesen küldöm a külső fotókat! Hívjon és megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
F
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szakács Katalin Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY