Eladó ház Nemeskeresztúr, Kossuth utca 78 nm
Eladó ház Nemeskeresztúr, Kossuth utca 78 nm
Eladó ház Nemeskeresztúr, Kossuth utca 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7846508
Referenciaszám: HZ096931
Frissítve: 17 napja

Nemeskeresztúr eladó családi ház 2 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
203 846 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3065 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!VIDÉKI NYUGALOM!Nemeskeresztúr község Vas vármegyében, a Kemenesalja délkeleti csücskében, a Celldömölki járásban helyezkedik el. Fekvése jónak mondható, a 84-es út a község mellett, a 8-as út 3 km-re van a falutól. Sümeg innen 15 km-re, a Balaton  kb. 35 km-re fekszik.Itt kínálunk eladásra egy 3065  nm-es telken elhelyezkedő, egyszintes, 2 szobás, 78 nm-es hasznos alapterületű, téglaépítésű családi házat, melyhez az udvaron több részre osztott melléképület is kapcsolódik!A ház lakórésze igény szerint bővíthető a melléképületek felé.Az ingatlan lakható állapotú, de  modernizálásra, felújításra vár igény szerint.A ház fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A meleg vízről villanybojler gondoskodik.Az ingatlan tehermentes, jelenleg nem lakott, gyorsan birtokba vehető!Helyiségei:- előszoba-  szoba ( 25 nm)- szoba ( 25 nm)- konyha-étkező- fürdő- wcMelléképületek:- kamra ( 18,5 nm) / lakótér bővítésére alkalmas helyiség- pajta ( 44 nm)- istálló ( 18 nm)- pince ( 17,5 nm)Az udvaron kút is található.Hétvégi háznak, kertbarát, kisebb családnak remek lehetőség!További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
19
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Volner Szilveszter Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 633 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY