Eladó ház Nemesdéd 174 nm
Eladó ház Nemesdéd 174 nm
Eladó ház Nemesdéd 174 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7824764
Referenciaszám: 163554
Frissítve: 17 napja

Nemesdéd eladó családi ház 6 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
18 189 Ft/m²
174 m²
Alapterület
2749 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163554 hivatkozási számú nemesdédi családi ház. Csendes eldugott kis somogyi faluban, jó elhelyezkedéssel dupla telken található a kétszintes családi ház. Viszonylag fiatal építésű. beton alapzaton tégla falazattal, cserép tető hélyazattal. Jelenleg is tart a felújítása, függetlenül megfelelő állapotától. Műszakilag, és esztétikailag egyaránt folyamatban van a modernizálás és szépítés. Fütése központi fütésként, az alatta található pince részben kialakított fa tüzelésű kazánnal. Nagyon szerencsés elosztása miatt nagy tágas, hálószobák két szinten,  2 nappali mindkét lakótérben,  Hatalmas méretű kiváló elrendezésű konyha étkezővel, egy egy fürdő szintenként. Két bejáratából a főbejárat felöli előtt kellemes terasz izléses fa kerítéssel fa rácsos megoldással diszített. Hátsó bejárata funkcionálisan összeköti a lakórészt a pincével, és szintén teraszról elérhető. Hozzáépített melléképület,  bejárattal szembeni garázs, nagy tágas udvarrész jellemzi. A dupla telek másik részén szintén lakó ingatlan található, amely felújításra szorul ám lehetőséggel plusz lakhatásra. Maga a telek utcafronton hosszirányú, a ház mögött gyümölcsös található, az udvara széles ezért nincs közvetlen szomszéd. Ajánlom mindazoknak akik csendes nyugodt helyen szeretnének elvonultan élni,  vagy akár gazdálkodni, kis magán birodalomban. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nemesdédi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163554 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentes Anikó Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 698 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY